torsdag den 9. januar 2014

Hvad gik årets sidste måned så med???????? Berlinertur, strik, strik og atter strik og så lige et par bukser :-)

Hvad gik årets sidste måned så med.
Jo vi tog en tur til Berlin med et vennepar, som aldrig havde være der og så kunne vi jo lige se på lidt seværdigheder og et par julemarkeder.
Da vi nu har set og hørt om jul i lang tid, vælger jeg at springe billeder af jul over :-D Vi var afted på en forlænget Weekend fra torsdag-søndag.
 Vi var på tur på kryds og tværs af Berlin, lige fra at se Kaiser Wilhelm Gedächtnis kirche, Gendarmenmarkt, men et meget tætpakket julemarked, det eneste marked det koster penge at komme ind på, til Brandenburger Tor.
 Afslapning på hotelværelset efter en lang dag med masser af indtryk, og aftale om hvad vi skulle bruge næste dag til.
 Der var vi blandt andet oppe i radiotårnet og spise sidst på dagen så vi kunne nyde Berlin og alt det flotte lys der var om aftenen.
 Rundt om i byen var der også nogen af disse sjove mennesker som var klædt ud som alt muligt, ham her sad helt stille og balancerede på en lille tynd pind.
 Alexander Plads og Checkpoint Charlie blev også besøgt. Sidstnævnte er der godt nok lavet en del om på siden vi var der for et år siden.
 Vi benyttede os rigtig meget af sporvogne og metro for at komme rundt. Der går jo ingen tid at komme fra det ene sted til det andet på den måde. Her ventes der lige på at metroen kommer.
 Vi havde bare de lækreste værelser med denne skønne seng, lille køkken, stor gardarobeafdeling lækkert badeværelse med både kar og brus.

Skøn tur som vi sikkert gør om en anden gang. Vi har allerede snakket om hvor vi skal hen næste gang, og er enige om at vinterudflugten skal gå til en ny by, vi kan udforske :-)
 Inden vi tog afsted havde strikkepindene været rødglødende, så disse tre par sokker kunne komme på børnebørnenes pakkekalender d. 1 december. Så de havde "nissesokker" til julemåneden.
 Så blev mit langtidsstrikkeprojekt strikket færdig, jeg startede på denne body i str. 6-9 måneder allerede i sommers mens vi var på Rhodos, men den var havnet i bunken med ufærdige projekter, men blev gravet frem for nu skulle den være færdig så Linus kunne få glæde af den. Den er strikket i det lækreste uld/bomuld som er købt hos www.frujensensunikum.dk den er bare så dejlig blød og lige noget for en lille babykrop.
 Så blev der også lige syet et par bukser til min venindes søn lige på et par timer mens jeg havde det ene ben på vej ud af døren og afsted for at aflevere julegaver og besøge den familie vi ikke skulle være sammen med i julen. Så d. 18 december blev de pakket ind sammen med lidt andre godter til Magnus, så jeg nåede hans julegave også pyha.
Samtidig fik jeg lige en bestilling på disse sokker i str. 46, men måtte sige at jeg ikke kunne nå dem inden jul, men nok skulle forsøge at klare det inden den unge mand som skulle have dem, skulle retur til efterskolen, det blev nået :-)

Så lidt er der da nået i løbet af årets sidste måned, og så er der endda noget som ikke er blevet foreviget også.

3 kommentarer: