tirsdag den 22. oktober 2013

Græskarlygter og lørdagshygge

I lørdags stod det her i huset på familiehygge med døtre, svigersønner og børnebørn. Der var planlagt lidt forskelligt.
Der blev syet en julesok færdig sammen med Bianca, den kan i helt sikkert se på et senere tidspunkt på hendes blog. Bianca´s kageverden.

Fundet stof til linning til bukser som Michelle er igang med, disse kan måske ses på hendes blog: snoretoppen, på et tidspunkt.

Der blev lavet mad i fællesskab, hjemmelavet oksekødssuppe og oksesteg med kartofler og hvad der ellers hører til her hos os :-)

I fredags var jeg en tur i Rudkøbing og se teater sammen med ældste barnebarnet, mor og lillebror. Og så skulle der også lige købes græskar så vi havde nogen at lave lygter af.

Der kom dette skønne og flotte resultat ud af det, dem med edderkoppen og heksen er Biancas værk, Jack the pumpkin er Michelles værk. det kæmpestore med firkantede øjne er mit og ældste barnebarnets værk, da Milas kun er 3½ år, så er det med tålmodighed ikke lige den stærke side, så da vi havde tegnet ansigtet, så kunne jeg godt lave resten.

Der er også blevet lavet et par mini græskar men de er ikke kommet med på billedet.

Ældste barnebarnet og forældre blev og overnattede, så søndagen blev brugt på hygge.

Milas havde gang i at hjælpe morfar med at lave løbegård til Frodo, så han havde ikke lige tid til at gå tur med forældre, lillebror og mormor, så vi gik i skoven og samlede lidt ting til vores kreative hygge søndag i november.

Dejlig weekend, nyder virkelig når vi alle er samlet og hygger os med diverse projekter, både hver for sig og sammen. Så disse weekender samler jeg på :-D

Hvad samler du på?????

1 kommentar:

  1. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

    SvarSlet