torsdag den 17. oktober 2013

Lidt bliver det til, men ikke så meget med en hundehvalp med dårligt ben i huset.

Har fået hæklet lidt små græskar af nogen af de garnrester jeg havde liggende, alle de mørk orange har fået ny ejer, da mine ene  veninde bare måtte eje dem.
 Der er også kommet et par strømper af pindene, farven snyder de er meget mørkere i virkeligheden, det er ældste barnebarnet der selv har valgt farveskiftgarnet, da han ikke kunne finde noget rødt i min strømpegarnskurv, da han skulle vælge garn til nye strømper. Jeg har så siden fundet en rest rødt, så sammen med noget gråt så bliver det sikkert til nissestrømper her i den kolde tid.
 En af mine meget gode venners hund Pepsi var ude på opdagelse sammen med Frodo, i torsdags, de har meget travlt med at finde ud af hvad der gemmer sig i krattet. De havde en rigtig hyggelig dag, der desværre endte med at den lille kom til skade, hvad han lige har lavet ved jeg ikke, men det gik godt nok stærkt, 30 sekunder med ryggen til ham og så havde han ødelagt sit knæ, så først en tur til egen dyrlæge fredag, som ikke turde røre ved knæet, men henviste til Århus Dyrehospital, hvor vi så var oppe med ham tirsdag for at blive opereret i knæet og så op efter ham onsdag.
 Så den næste tid, nærmere ca. 6 - 8 uger skal foregå i meget roligt tempo, hvad ikke er nemt når man er en 5 måneder gammel hvalp med krudt i numsen. Men det skal jo hele, så han atter bliver fin og kan løbe omkring.
 Her er Amilia ved at stifte bekendskab med det nye familiemedlem, hun synes han er så sød, at han da lige skal kysses lidt og også gerne krammes, hvad han heldigvis finder sig i.
 Var det godt ser hun ud til at spørge :-) Hun er da skøn min lille troldeunge af et midter barnebarn.
 I dag har Milas haft mormorhygge dag, hvor der er blevet bagt boller, uhmm de var bare blevet så lækre, han er god til at bage, også selv om han lige skulle nusse Frodo ind i mellem, med børn og dyr i huset hjælper det ikke at være sart :-D

Ud over at bage, fik vi også fodret min venindes høns, samlet æbler til hans mor, plukket tomater og hindbær til ham og lidt vindruer. Leget i sandkassen og lavet aftensmad, så det var en glad og træt lille dreng der kom i seng efter et dejligt langt bad.
Så det har bare været en rigtig hyggelig dag, hvor selv jeg er godt træt. og glad, for hvem kan stå for sådan en skøn unge der kommer løbende og siger: mormor jeg elsker dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar