mandag den 11. oktober 2010

Dejligt besøg i uge 40

Ja her har der været liv og glade dage i sidste uge, for udover at rode med vores tag, så har min ene datter, svigersøn og barnebarn været her på besøg.
Vi har rigtigt hygget både sammen og hver for sig.

Vi var til fødselsdag lørdag hos den af mine døtre der bor her på fyn og hendes mand.
Om søndagen stod den på mor, døtre og barnebarns hyggetur til Designer Bazar i Odense, hvor pigerne fik købt lidt forskelligt og jeg en enkelt bluse :-) Hyggeligt at have dem begge med.

Det blev også til en tur i Stof og stil om mandagen hvor der lige kom lidt forskelligt med hjem som vi ikke kunne undvære og lidt indkøb i Bilka, var også en tur i babybio om onsdagen og se salt, supergod film.

Min datter og svigersøn tog hjem om onsdagen mens Milas blev her og holdt mormor godt beskæftiget :-D, men ikke mere end at der kom denne lille bluse ud af det. Så han kunne komme hjem i lidt nyt tøj, han fik også nye sokker både strikkede og almindelige, ny bodystocking med babyKaj.

Lidt forkælet skal man jo være, for der kom også lige lidt nye sutter med hjem.
Her ses modellen i sin nye bluse.
Han er bare en værre grinebider og charmetrold som vi holder rigtig meget af.
Jeg skulle så til en god gammel venindes fødselsdag i lørdags i Nykøbing F. Så lørdag middag gik turen så derover hvor Milas´s også bor, der blev han modtaget af glade forældre. Men hvor var her bare stille og lidt tomt da jeg kom hjem igen i går aftes, men jeg skal heldigvis derover igen i den kommende weekend da min datter og svigersøn holder fødselsdag, om så morfaderen kommer med over vides endnu ikke, da han hvis vejret holder skal arbejde på vores tag, skulle jo gerne have det lukket inden vinter.
Det var så lige lidt fra den forgangne uge her i det midtfynske :-)


2 kommentarer:

 1. Vupti her var lige en hyggelig blog jeg kunne følge med på...
  så jeg er lige blevet fast læser..

  Det lyder dejligt at du kikker.. Jeg har nemlig mange søde børneknapper.. både til drenge og piger...

  Lone

  SvarSlet
 2. Hej Lene

  Min mail er ilonesfodspor@gmail.com

  Det er fint hvis du sender den vej igennem..

  Lone

  SvarSlet