torsdag den 23. juni 2011

Hvornår er der retfærdighed til????

Er lige nød til at få det her ned på skrift, det fylder i mine tanker igen i dag, og især når Danser med drenge synger er der nogen i himlen??????

Først på året døde en meget gammel veninde, havde snakket med hende sidst i november, hvor hun glædestrålende fortalte at nu skulle hun også være mormor. Mens vi lige fik snakket lidt meget kort og aftalt at vi skulle ses en dag lige først i det nye år.
Dette nåede vi aldrig, for lige med et var hun her ikke mere, men fulgte med på sidelinjen, gennem andre gamle veninder hvordan det gik hendes datter.
Og for lidt over 1 måned siden fik hun en fin lille dreng, som desværre ikke fik lov til at blive mere end små tre uger før han blev revet væk fra hende ved vuggedøden. Så er det jeg spørger, hvor er retfærdigheden henne for to tab på bare 5 måneder det er sku for hårdt for en ung pige.

Ved at der er gode venner og veninder både af hende og af hendes mor som trøster hende.
Men synes nu at livet af og til er uretfærdigt.

Tak fordi du læste dette, skulle bare have luft, bla. fordi der lige ar lagt billeder ind på facebook af dem og så kom det hele væltende igen.

4 kommentarer:

 1. Kære Lene
  det gør mig frygtelig ondt at høre ....
  Vi ved jo alle at vi skal den vej men heldigvis ved vi ikke præcis hvordan og hvornår ...... Men de to alt for korte liv ....det er ikke retfærdigt ....
  Kæmpe kram og tanker

  SvarSlet
 2. Kære Lene.

  Nej man kan ikke altid tro der er nogen i himlen, når man oplever sådanne ting. Hold op det må være hårdt.

  Tænker på dig søde.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 3. Ja, retfærdighed er der ikke noget af her! Stakkels pige og familie :-(

  SvarSlet
 4. Nogen gange undrer man sig over, hvorfor det skal ramme nogen mere end andre - hvad er det for prøvelser "ham i himlen" udsætter os for og med hvilken grund? Håber pigen har nogen at støtte sig til.

  SvarSlet