torsdag den 29. december 2011

Miniferie i Tyskland, fødselsdagsgave. Del1

Da jeg havde fødselsdag i november fik jeg af min mand, en minislotsferie på Slottet Wedendorf, byen ligger lige midt i mellem Lückbeck og Rostock, så der var dømt julemarkeder i stor stil.
Her ses det flotte slot, hvor vi ankom c. kl 18.oo fredag d. 4/12.

Vi var godt trætte ovenpå køreturen og en halv arbejdsdag, så det var bare lige op på værelset og få pakket ud og så ned og se hvad for noget lækker mad der blev budt på og så stod den ellers bare på afslapning og planlægning af lørdagen.

Vi blev enige om at vi ville tage en tur til Lübeck næste dag, så her kommer lige lidt stemningsbilleder fra julemarkedet både i dagslys og da mørket havde sænket sig over byen.


Fint tårn med flotte figurer. Dette var indgangen til en gård, hvor der var opsat en masse eventyr, det var bare så flot at jeg slet ikke viste hvilke jeg skulle tage billeder af og hvilke jeg ikke skulle, så jeg endte med at udvælge mig denne med Max og Mouritz.
Denne her som jeg desværre har glemt navnet på.
Og så lige et af dem der var med den bestøvlede kat. Der var både snehvide, askepot, rottefængeren og mange andre fine, helt klart en oplevelse som i skal tage hvis i kommer derned.
Stemningsbillder fra de forskellige dele af byens markeder mens mørket sænker sig.
Er det ikke flot????? Søren er lige med i det ene hjørne.
Sidst på dagen eller først på aftenen, klokken var i hvertfald ved at være 18.00, valgte vi at tage hjem til vores hotel igen, for nu småfrøs vi og havde trætte ben.
Vi havde også været inde og shoppe lidt i bla. Karstad , C&A og i en legetøjsbutik. Jeg fik købt en lækker tyk sort strik kjole og nogle gemasher til næsten ingen penge i en lille bitte butik som havde en massenedsatte ting. I C&A blev det til strømpebukser som jeg tit har købt der, de har som regel en masse fine med smarte mønstre, denne gang var det ikke det helt store udvalg der var. Men de havde - 30% på alle deres varer denne weekend, så der var sparet lidt, der kom også en bluse og lidt undertøj til Milas med hjem som han skal have i fødselsdagsgave i næste måned.
I legetøjsbutikken fandt vi også en del nedsatte ting, som blev købt, så er der gaver til både fødselsdag og lidt til påske istedet for påskeæg, da han helt sikkert får en masse.
Til jul fik Milas en lille rygsæk med bil maquien fra cars, den må vi se om hans mor sætter på sin blog, da jeg ikke har fået taget billede af den.
Dette var så vores lørdag, resten af turen kommer senere det lover jeg.

1 kommentar:

  1. Hej Lene

    Lyder som en dejlig weekend i har haft ...
    og det er jo altid dejligt med lidt rabat ikk' :O)

    håber du er kommet godt igennem julen og vil nyde det nye år ...

    håber vi snart ses
    knus og godt nytår Marianne

    SvarSlet