mandag den 22. oktober 2012

Hvad gik sidste uge så med?????????

Ud over at jeg var hårdt ramt at forkølelse, så blev der lige syet en køredragt til prinsesse Amilia, nu håber jeg den kommer til at passe, så den kan bruges efter jul og nytår, den har fået rib i ærmer og ben istedet for løbegang med elastik, så den skulle gerne ligge mere op af en str. 70 end den oprindelige str. 60 som den blev klippet i, i forsommeren, så det er et af de længe undervejs projekter :-)Så kom nogen af havens sidste blomster ind. Min rose havde bare en kæmpegren med knopper og astersne stor i ders fine lilla dragt, sammen med to enkelste stilke sankt hans urt, så de måtte bare ind og nydes.
 Så blev en meget forsinket fødselsdagsave endelig færdig, strikkeboks med garn, maskemarkører, strikkepinde, saks og lidt andet til veninden der havde fødselsdag i juli, men bedre sent end aldrig.


 Sokkerne til datteren blev også færdige og har på nuværende tidspunkt også fået hæftet ender, så nu skal de bare lige gives til hende :-)
 
Vores tilløber kat er atter kommet hjem efter et par dage på egen pote, godt sulten, hvem kan dog stå for ham når han kommer så målbevidst imod en, for at få kæl og nus, ikke til at forstå at der ikke er nogen som savner ham eller vil have ham, så mon ikke det ender med at han får fast bopæl på matriklen :-D
 
Så er der blevet syet bokse til niecens 12 års fødselsdag, det var hendes eneste ønske da hun blev spurgt, hun ville gerne have penalhus og toilettaske lige som sin søster, de er ikke ens  og der står navn på dem, de er fyldt med blyanter, viskelæder, tusser, schampo, cremé, negleting og meget andet, så jeg håber hun bliver rigtig glad for dem.


 
Så er der lige vores prins Milas i sin stribede bluse, som mormor her har været lidt længe om at få strikket halskant på, men nu er den i brug. Det er moderen der har valgt de skønne farver.

 
Ja her i huset har vi jo et par katte, her er det Mio som mener at han skal hjælpe med at sy bokse, og det var under høje protester at han blev lempet ned fra stoffet, hvor kunne jeg dog finde på at tage hans nyerhvervede seng.


 
Så blev det også lige til to par små hørbukser til prinsesse Amilia, dem med blomsterne er str. 50 og dem med uglesvampene er str. 60 og de er taget i brug og bliver brugt flittigt, dejligt.

 Her til sidst lige et billede af vores lille prinsesse i sin fine turkis kjole som hun havde på til oldemors 75 års fødselsdag.
Hvad gik din uge med??????

1 kommentar:

 1. Hej Lene
  Hold da op for en produktiv uge ... Der kan da ikk ha været plads til arbejde og Søren :)
  De hele ser jo ski' godt ud ...
  Håber din forkølelse er på retur
  Knus og go dag

  SvarSlet