søndag den 8. august 2010

Tøj til barnebarnet og voksdugsbrødkurve. :-)

Så står den på ferie, og vi hygger os i vores dejlige sommerhus, men som sædvanlig så skal der jo ske noget. Vi har så lige passet vores vidunderlige barnebarn, her er lige et billede af ham i en hjemmesyet dragt, han fik til sin dåb.
Da det har småregnet i dag så blev der lige syet et par bukser i str. ca. 74 og en savlesmæk mens den unge mand sov, det var lige noget moderen kunne bruge, dejligt :-)
Da vi ankom sidste weekend og jeg gik og ryddede lidt op, så fandt jeg lige en stump voksdug, hmmm gad vide hvad den kan blive til og lige med et var ideen der, der skulle da lige lavet et par brødkurve, så det blev til disse 4 kurve, som jo også er lette at tørre af.
De to er allerede blevet brugt som gaver, den ene fik min søde veninde Tina.
Den anden vores gamle søde nabo Hanne, da vi var på besøg for at se hendes nye hus, hun solgte sit gamle hus her ved stranden i foråret, og der er lidt tomt uden hende ved siden af også selv om de nye er flyttet ind.

Så helt uden kreativ sysler er jeg ikke og der kommer sikkert mere endnu.
Især hvis vi skal have dårligt vejr, så har jeg da lige lidt ideer endnu som skal laves her. Men håber jo på sol.


5 kommentarer:

  1. Hvor er det nogle skønne ting du har lavet. Kan godt forstå der var en glad mor. Og dejlige brødkurve med et strejf af romantik...samtidig med at de er praktiske :-)

    SvarSlet
  2. Takker mange gang. Ja de er dejligt praktiske og det at de bare kan vaskes af tror jeg er en god ting :-)

    Ja min datter bliver altid glad for hjemmelavede ting, så det er dejligt at lave noget til hende, og hun er ret kreativ selv også.

    SvarSlet
  3. Hej
    Du har vundet een af mine give-aways. Sender du mig ikke din adressse?
    Knus og tillykke Anette Linnea

    SvarSlet
  4. Takker Fru hygge. :-)
    Har også lavet dem i andet stof som jeg lægger på så snart jeg kan komme til det.

    SvarSlet