torsdag den 19. januar 2012

Mere decembermåned og hvad er det lige der sker her på bloggen????

Hvad er det lige der sker her på bloggen????
Jeg kan ikke komme ind på mange af de blog jeg er fastlæser på og kommer jeg endelig ind og vil lægge en hilsen, så kan jeg ikke komme til det, får bare en blank side.
Har bla. haft spurgt Pia med bloggen aben og ugebet om noget med nogle bøger, og fra den dag af har jeg ikke kunnet komme ind på hendes blog mere, hvad er det da lige der sker herinde?????
Jeg vil lige gøre min december måned færdig. Juleaften var begge mine piger og deres mænd, barn, manden min og jeg samlet hos mine forældre, hvor vi hyggede med god mad og nød dette flotte juletræ.
1. juledag havde manden og jeg inviteret vores forældre til hygge i sommerhuset, hvor vi spiste lidt let mad og gik en dejlig tur langs stranden.
2. juledag har min søde mor fødselsdag, så der er vi atter samlet, denne dag er min bror og hans familie også til stede. Vi holder altid jul på skift hos dem.
Sidst i december var jeg heldig at vinde denne skønne give away hos Eva med bloggen stolt strikker, det fine garn har hun selv farvet og jeg glæder mig til jeg skal strikke af det.
Dette var hvad pakken i pakkelegen indeholdt, den kom fra Helle med bloggen hellesrodekasse. Jeg har lige pakket de fine rener, den lille stjerne og juletræet ned så det ikke bliver væk, menogså næste år kan pynte på min troldegren i stuen.
Så blev dette fine sæt lavet færdigt til barnebarnet, fine stribet bluse strikket af Bonita i turkis og hvid, efter en lidt ældre opskrift fra strikkemargasinet.
Bukserne er syet efter et mønster fra et af sidste års symargasinblade og er i turkis babyfløjl og foret med fin flonel i sart turkis med stjerner, sættet er lavet i str. 2-3 år, så det kan bruges både nu og til efteråret.
Der blev også lige lavet et par bokse, de to er til den ene af mine niecer som for et stykke tid siden fortalte at hun da godt kunne ønske sig sådan en tasketing som jeg havde syet til farmor.
Så det blev til det i midten som penalhus og det til højre som blev lavet så stort så det kunne fungere som toilettaske, begge fyldt med lækre sager, hun kunne nemlig ikke bestemme sig til om det skulle være det ene eller det andet så hun fik begge, og det havde været en af de bedste fødselsdagsgaver hun havde fået fortalte hun senere. Skønt at lave noget som gør lykke.
Den boks til venstre lavede jeg lige da jeg nu var igang, for manglede lige en til mit strømpestrikketøj, som den passer perfekt til.
Så holdt vi nytårsaften sammen med nogle gode venner, vores ene datter, hendes kæreste og barnebarnet, rigtig hyggeligt.
Hvad denne måned er gået med får i at vide senere. Men kan dog sige at en del af tiden er gået med at sy kjoler til min veninde og mig. Og kostumer til en teaterforestilling som eleverne inde på vores skole, hvor jeg er lige fortiden, skal opføre her først i februar, desværre kan jeg ikke vise billeder af de fine dragter som børnene har og er igng med at fremstille, da jeg ikke må lægge billeder af dem ud på nettet. Men skal nok fortælle mere senere.

1 kommentar:

 1. Kære Lene
  Glædelig BagJul og Godt Nytår til Dig og Dine..
  Hvor træls at du hverken kan kommentere osv...
  Super flot give away, du har vundet der..:o)
  Jeg skal også være med i den kreative del til et teaterstykke på mindste mandens skole, det glæder jeg mig til..
  God Weekend / RikkeBo

  SvarSlet