torsdag den 5. januar 2012

Miniferie i Tyskland, fødselsdagsgave. Del 2

Søndag morgen snakkede vi om hvad vi skulle bruge dagen til, det småregnede lidt. I vores papirer var byen Wismar blevet anbefalet, for at have et hyggeligt julemarked. Så vi besluttede at vi ville køre dertil og se hvad der var at se.
Byen virkede rigtig hyggelig, men deres julemarked var en skuffelse, der var et kæmpe børnetivoli og nogle få boder med juleting resten var gløgg og gluwiene. Så det blev kun kort tid vi var der, men vil gerne tilbage en sommerdag, da vi er sikre på at byen er rigtig hyggelig at kigge på, især når det ikke regner.
Men i skal ikke snydes for disse to sjove huse som vi så, der var resturant i dem begge.
Søren porserer lige foran den ene indgang til det lille julemarked. Der var vildt mange grantræer rundt om pladsen markedet var på.
Nu var spørgsmålet så: hvad skulle vi nu lave??? Det var jo kun omkring middag. Så vi blev enige om at da der ikke var så langt til Rostock så kunne vi da lige smutte derop og se hvad de havde at byde på at julemarked.
Og se det var en helt anden ting, for hold da op hvor var det bare et stort julemarked.
Skøn gadebelysning og rigtig mange mennesker, men koldt, så vi var da lige nød til at få noget varmt at styrke os på, så det blev lige til et krus varm kakao, lige noget manden kunne bruge.
For enden af denne gade var det en stor plads med et stort areal indrettet lidt som en labyrint, med boder af alle mulige slags. Et lille hus fra KARLS et sted hvor de har en masse forskelligt efter hvad vi kunne læse os frem til, i deres brocure. Så vi har snakket om at tage en tur derned på et senere tidspunkt. Der fik vi lige købtlidt jordbærgluweine, et stykke lækkersæbe med jordbær duft, nogle søde nisser kom også med hjem.
Nu var det ved at være sidst på dagen så nu kom lysene og udstillingerne rigtig til deres ret.
Se nu er det da ren stemning og idyl, hvis man ser bortfra regnen, hihi.
Nu var vi ved at være godt gennemkolde så vi besluttede at vi ville køre retur til hotellet og få noget aftensmad og så snakke om dagens oplevelser.
Manden er vist ved at være godt træt, skulle lige tjekke telefonen inden sengetid, menhavde vist svært ved at tyde skriften, så sengen kaldte ret hurtigt på os begge.
Udsigten fra vores værelse skal i da også lige have, på marken øverst til venstre gik der får, som kom drønende ned til hegnet hver morgen for at få mad.
Dette var den ene af tre søer som lå rundt om hotellet.
Vi havde en skøn miniferie, men dejlige oplevelser, skøn mad, dejligt værelse, så hvad mere kunne vi ønske os? Andet end at det ikke lige havde regnet alle dagene.
Men vi er sikre på at vi skal afsted igen på et tidspunkt, hvor turen så går hen ved vi ikke endnu.

2 kommentarer:

 1. Hej Lene:O)
  Godt nytår... Jo det er mig der er Kristine`s datter. Dejligt at høre i hygger når der er banko.
  Det er også via Marianne jeg kender til dig. Glæder mig til at følge med hos dig:O).

  Birgit

  SvarSlet
 2. Ja, man behøver ikke tage til sydens sol for at få en dejlig ferie. Knus

  SvarSlet