torsdag den 12. april 2012

En skøn fri-onsdag sammen med skønne kvinder og familien.

Hvad er bedre at bruge sin fri dag på, end at være sammen med skønne kreative kvinder????
Det var hvad jeg igår brugte noget af min fridag på, skøn hygge hos Marianne sammen med Birthe og Birgit, som det var første gang jeg mødte, enormt søde kvinder. Birgit viste jeg lidt om, da jeg kender hendes søde mor.

Snakken gik lystigt, der blev syet på blokke og hjulpet med svære trekanter som ikke lige ville som de skulle, jeg vik lige hæftet ender på lidt småting og strikket lidt på et par små vanter, der var en livlig snak om at jeg strikker vrang på en sjov måde, så det måtte lige vises :-D


Marianne var igang med et af hendes søde huse, en blok til hendes by.

En rigtig hyggelig dag, som jeg håber vi kan få mange flere af, vil gerne hygge med de to Bér og M. Vi manglede en enkelt som måtte melde afbud, men denne skønne kvinde håber jeg er med næste gang :-)
Aftenen stod i familiens tegn næsten, manden blev hjemme, mens begge døtre, deres mænd, Milas og jeg tog i cirkus.
Det var årets første og en gensyn for vores vedkommende efter meget langt fraværd.
Vi gæstede nemlig det dejlig familiecirkus Dannebrog, som har en super god forestilling med afrika som tema. Helt bestemt et besøg værd.
Her er Milas lige igang med at følge med i hvad det er der sker ude i siden, artisterne kom ind der, og det var jo spndende.
Hvad det er der her lige tryllebinder datteren ved jeg ikke lige, men jeg er helt sikker på at hun nød forestillingen rigtig meget og også det at vi næsten alle var afsted.
Milas fulgte godt med i alt hvad der foregik, her er det vist elefanten han holder øje med. Den var han og jeg nede og kigge nærmere på i pausen, og han mente at den var stor men sød, men den måtte altså ikke få hans muffins og det var nu mest trygt at sidde hos mormor for den snabel kom af og til lige tæt nok på mente han.
Da forestillingen var færdig var det første han gjore, at stile lige mod der hvor indhegningen med elefanten havde været, og det var ikke let at få ham til at forstå at den var gået i seng ( dyrene var lastet og klar til at køre videre)
Og det var en meget træt lille dreng som faldt i søvn på vej hjem i bilen, men det havde også været en lang dag når man kun er 2 år.
Se det var bare en skøn og hyggelig fridag, hvor jeg blev opladet til en ny arbejdsdag.
I morgen fredag står den så på frivilligt arbejde inde på vores lokale skole, håber jeg holder hele dagen, efter en døgnvagt. men jeg ved at når jeg kommer hjem så er der en skøn lille dreng som nok skal holde mig igang.

4 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Dejligt du havde en go dag :0) både her og om aftenen med familien
  Milas ser meget koncentreret ud :0)
  Knus og go weekend

  SvarSlet
 2. Hej Lene
  Der er ikke noget som hyggelige kreadage, og det ser bestemt hyggeligt ud.
  Tror da også Milas hag hygget sig, det ser sådan ud.
  Knus Jo

  SvarSlet
 3. Hej Lene...

  Tak for sidst:O) det var rigtig dejligt at møde dig
  og ikke bare af omtale.
  Håber på vi får flere af den slags dage:O)
  Lyder som om i havde en rigtig god aften i cirkus...

  Knus Birgit

  SvarSlet
 4. Hej Lene.
  Det var rart at møde dig, det var en rigtig hyggelig dag hos Marianne og nogle fine ting du strikker. Håber firkanterne vokser, ellers har jeg mange rester. Håber vi ses igen.
  Hilsen Birthe

  SvarSlet