lørdag den 24. marts 2012

Hyggeligt besøg af en ung mand med krudt i.


For ca. 14 dage siden havde jeg besøg af denne unge mand i et par dage. Så her var liv og glade dage. Fuld fart på fra morgen til aften.
Her er han i sin nye fine bluse med pindsvin som jeg lige fik syet til ham til fastelavn. I hånden den elskede duplo skraldevogn som følger han i tykt og tyndt sammen med en brandbil når han er her.

Selv ude er der fart på, ikke noget med åbne døre hvis ikke han må komme derind, så efter lidt leden i morfars udeværksted fandt Milas lige den en af de trehjulede cykler vi har her, og selvfølgelig skulle den da afprøves, og se nu her jeg kan da sagtens bruge den mormor, jeg går da bare med den :-D
Og da der er kurv på både foran og bagpå så kom der hurtigt biler og sandting i som ham lige kunne flytte rundt på.

Han var også lige med på "arbejde" de timer jeg har frivilligt inde på vores friskole, det var jo bare fint, for de store piger ville gerne lege med ham.
Så det var en træt lille dreng der tog med sin far hjem, fyldt med en masse oplevelser.

Nu glæder vi os til han atter kommer på besøg.

2 kommentarer:

 1. Hej Lene

  Tak for dine søde ord på bloggen min jeg glæder mig rigtig meget til at se det hvide sæt når du viser det.

  Jeg vasker alle mine garner ii maskinen på uldprogram og koldt vand derefter liggetørre på et håndklæde eller gulv med varme i ......tilgengæld vasker jeg ikke mit strikkede tøj hver gang jeg har brugt det kun ca. Hver fjerde gang. Men hvis det drejer sig om børn der spilder skal det selvfølgelig vaskes men det behøver ikke vask hver gang de har brugt det man vasker jo fedststoffer ud hver gang.
  De bedste hilsner
  Jane

  SvarSlet
 2. Det er skønt at være sammen med andre kreative hovedet, lade pindene gløde og munden løbe... :-)

  Tak for opbakningen på min blog. Det luner at vide, at der er blogvenner derude, som gerne støtter op om én.

  SvarSlet