torsdag den 15. marts 2012

Lige et indlæg der har været længe undervejs.

I Januar var vi til Bierfest i Kværndrup, sammen med nogle gode venner.
Min veninde og jeg var blevet enige om at vi ikke ville ligne alle de andre og have kjoler på som en masse andre havde, så allerede i efteråret da festen blev arrangeret gik vi i tænkeboks.
Vi måtte da kunne sy dem selv, som tænkt så gjort........
Min veninde havde et stykke tid gået og snakket om at hun goddt kunne tænke sig en nyh symaskine, så da hendes søde mand spurgte om jeg havde en idé så var den ret oplagt og jeg fik grønt lys til at gå på jagt og finde en maskine til hende. Hvad jeg også fik klaret så hun fik den i julegave.
Så nu var der ingen undskyldning for at vi ikke kunne nå at sy de kjoler.......
Vi havde i forvejden været en tur i stof og stil og kigget stoffet og mønstre ud, og mønstret blev så lige tegnet lidt om, nederdelen lavet efter mit hoved, ærmer og flæsekant syet direkte på corsagetoppen, så vi slap for at lave en bluse. :-D
Det kom der så disse to ens kjoler ud af, som vi er godt tilfredse med. Der var mange og spørge hvor vi dog havde købt dem henne, ja se det var så her min veninde bare smilede og sagde: Dem har vi da selv syet.
Vi havde en super god aften :-) Og er klar til at gentage den næste år, der er der så sikkert lavet lidt om på kjolerne.

5 kommentarer:

 1. Hvor blev de altså fine :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Dem er I så sandelig sluppet godt fra... I ser så godt ud...


  Ses vi i Aalborg.. Jeg holder blogtræf... var det noget for fruen?

  Lone

  SvarSlet
 3. Hej Lene
  Fine "kostumer" ...
  håber festen var go'
  knus♥

  SvarSlet
 4. Sikke fine I er, og rigtig god ide.

  Passer lige til temaet i festen.

  Kram Marlene

  SvarSlet