søndag den 4. marts 2012

Tur med datteren på strikkefestival i Ringe.

Havde aftalt med min datter Micha, at vi skulle en tur til Ringe og kigge på strikkefestivallen. Det blev et par rigtig hyggelige timer, hvor vi fik set og rørt ved en masse forskelligt garn, noget af det måtte jo med hjem andet måtte vi desværre efterlade, øv, øv.

Men lidt fik vi da med hjem, Micha havde forelsket sig i det fine lilla garn og måtte bare eje det, men hvad skulle hun dog lave af det, jo hun havde jo lige set på en bolero i en anden bod, og efter en snak med damen i denne bod mente jeg at der var garn nok til den, opskriften havde jeg liggende da jeg strikkede den i efteråret.

Det fine grønne og turkis garn valgte hun også, efter at jeg havde fundet en bluseopskrift som vi begge godt kunne lide, så den skal jeg have strikket til Milas, måtte så lige have opskriftbogen med hjem.

Micha kom også hjem med en lille strømpebog, og da hun er ret ny i det med at strikke strømper, så mente jeg at hun jo kunne strikke et par til mig i det multimelerede garn jeg lige havde købt, den var hun straks med på ved at sige så strikker du et par til mig af det andet nøgle ik?? :-D, og jo det gør jeg da gerne. Det blåligt melerede skal Søren min søde mand have strømper af og er der noget tilbare så bliver de strikket til Milas, som elsker mormors striksokker :-)

Vi mødte også Randi http://mit pusterum.blogspot.com som var med en veninde i hendes bod, ja faktisk den bod vi endte med at købe alt det lækre garn i.

Vi valgte så workshopperne fra, da vi kunne se at vi snart skulle retur for at begynde på aftensmaden, min anden datter Bianca http://biancaskageverden.blogspot.com og svigersøn skulle komme til aftesmad og Michas kæreste og min mand passede barn mens vi var væk, så tiden var inde til at drage hjemad fulde af indtryk. Vi er sikre på at vi skal afsted igen næste år hvis det passer ind i vores kalendre :-)

1 kommentar:

  1. Hej Lene....

    Dejlig med noget nyt garn,glæder mig til at se hvad det bliver til.

    KH Birgit

    SvarSlet