mandag den 3. december 2012

2X24 pakker

Jeg afleverede i sidste uge julekalendere til børnebørnene, havde ikke nået at få taget billedeer af dem, men det har mine søde piger så klaret.

 
 Julekaldenderne har min mor i sin tid broderet til pigerne, nu er de så gået videre til næste generation, synes det er skønt at genbruge juletingene og glæde de små med skønne pakker.
Milas er nu så stor at han har fanget den med julemanden og pakker, så det skal nok blive sjovt.
Kalenderen herover er hans, og den indeholder rigtig mange gode ting, som jeg ved han vil elske. Slik i julekalenderen er jeg ikke den store tilhænger af, så der er som regel ikke noget, i år er der dog sneget sig lidt ind nogen gange for der har været en drillenisse forbi hos os og har hjulpet til med at pakke ind :-)

Denne kalender er så Amilias, hun er jo kun 3 måneder så hun forstår ikke noget af det kalender halløj, men hun skal ikke snydes for sin selv om hun ikke er større.
Den indeholder også skønne ting og sager, nok mere lidt hjælp til forældrene men der er også en masse til prinsessen til når hun bliver lidt større :-)

Til næste år så skal der en masse andre ting i hendes, for så ved hun godt hvad pakkene betyder.

Jeg starter allerede i foråret med at finde små ting til kalenderene, for der skal jo lidt til.

Hvilke juletraditioner har i hos jer??

1 kommentar:

  1. Jeg fik også pakkekalender da jeg var barn - uh hvor jeg elskede den, kan virkelig huske/føle spændingen stadig når jeg mærker efter.

    I år har jeg fået pakkekalender af manden min - den fra Hannes, så hver dag får jeg en lille ting som kan bruges i kreaværelset, det er bare skønt.

    SvarSlet