torsdag den 27. december 2012

Lige et enkelt par julegaver, nu kan de vises. Og godt nytår.

Nu er tingene afleveret, så nu kan de godt vises.

 Denne lille røde vest/undertrøje er strikket i bommuldsgarn til Amilia i str. 6-9 måneder.
 Havde en dag Amilias mor Bianca med i stof og stil, noget der ikke sker ret tit, og hun fladt for det søde grå stof med elghoveder på, så det måtte bare med hjem, og der kom en fin dragt med pink rib i str. 70 til Amilia og bluse med grå ribkanter i str. 98 til Milas ud af det. Nu håber jeg de rigtigt får brugt det.
 Amilia, manglede lige en ekstra djævlehue, så denne er lynstrikket i noget farveskiftende garn jeg havde liggende og som hendes mor syntes så fint ud, så vi var begge spændte på hvordan resultatet endte ud. Den er blevet godt modtaget.

Dette er kun en lille del af de gaver der er blevet lavet, må indrømme at da en del af dem skulle til falster og jeg skulle afsted ret hurtigt, så endte det med at de blev pakket ind uden at der blev taget billede af dem.

Men den røde vest er blevet strikket i coboltblå bommuld og brun uld til min venindes søn sammen med en hæklet rangle, og har fået melding i dag om at de er ibrug og til stor glæde.
Der blev også hæklet en turkis rangle til Amilia, den håber jeg at kunne låne så der kan blive taget billede af den.
Min ene niece havde i sommers ønsket sig et sort halsrør, det blev hun glad for, sammen med penalhuset som er vist i et tidligere indlæg.
Min tante blev glad for sit sjal, som også er vist tidligere.
Så mine gaver er blevet godt modtaget, altid dejligt når man lægger tid og sjæl i det man laver.
Så her på en af årets sidste dage lige et billede af vores juletræ, vi holdt for 1.gang jul herhjemme sammen med ine svigerforældre, så det var en stille og rolig juleaften.
Så nu vil jeg bare ønske alle jer derude i bloglandet et rigtigt godt nytår.

1 kommentar:

  1. Hvor har du været flittig hjemmegjorte gaver er altså bare noget ganske særligt

    SvarSlet