fredag den 19. april 2013

Garn, garn og atter garn.........og lige en messe....... og lidt andet.

 Kvickly i Rosengårdscentret er lukket, øvøv, men godt for en der hele tiden roder i garn, så der blev købt en del ind til nedsat pris, både bomuld, strømpe og andet garn. Her er lige et udpluk af det der kom med hjem over to dage, en tredie dag endtee med nok 16 nøgler, så jeg tror jeg endte med at få 64 nye nøgler i hus, så måske kan jeg klare mig et lille bitte stykke tid uden at købe nyt, NÆSTEN har lige købt 10 nøgler bomuld/hør hos http://frujensensunikum.blogspot.dk
 Marts måned bød også på messe i Middelfart. 1 gang jeg var der, havde den ene datter og min veninde med, åhhh en masse lækre ting og sager, måtte lægge bånd for ikke at købe en masse, men fik da lidt med hjem.
 Ny stor skæreplade, længe ønsket, en del lynlåse, en knap, lidt stof til endnu ikke fastlagte projekter og lidt fingerbølsdutter, ikke noget garn, men hvor var det svært ikke lige at komme til......
Mødte da også en del andre bloggere derovre, bla. Filihunkat, mit pusterum, tulles klædeskab.
 Her midt i marts havde venindens mand fødselsdag, og han mente ikke han ønskede sig noget, så han fik en kage med jordbærmousse og chokoladesmørcreme sammen med lidt andre ting, og den kunne han godt bruge, da han har en sød tand og aldrig siger nej til kage og is. Så det var en god gave, veninden var informeret så hun ikke endte med at lave lagkage til ham også :-)
 Så blev det lige til et par bokse mere, denne gang så store at du kunne bruges som toilettasker, det var to af mine niecer der havde fødselsdag, så de var fyldt med schampo, creme, hårelastikker og andre gode sager til piger på 16 og 11 år.
Og så er et af mine strikkeprojekter endelig blevet færdig, har også været undervejs i meget meget lang tid, ja faktisk over 1 år, knappen der blev købt på messen skulle bruges til den, ærmerne er forlænget så de er som jeg gerne vil have den. Så nu kan den søde kvinde som jeg i sin tid fik opskriften af endelig se den færdig. Den er strikket i Katia Magic og er dejlig blød, det er et blandingsgarn med 25% uld og 75% akryl.

Jeg har stadig lidt nøgler liggende, så er der en der skulle få lyst til noget i dettte garn så sælges de til 25,- pr. nøgle. Har ca. 10 nøgler tilbage af dette garn.

2 kommentarer:

 1. Sikke mange ting der sker hos dig, skønt! Dejlige indkøb - i mine øjne er garnet det skønneste!!

  SvarSlet
 2. For pokker Lene
  64 nøgler garn .... Du får travlt :)
  Din strik med de forlængede ærmer er blevet super flot ....
  Måske man skulle ha den på pindede igen :)
  Knus og go weekend ❤

  SvarSlet