onsdag den 28. august 2013

Vi tilbragte de sidste af mandens feriedage i sommerhuset, hvor han bare lige skulle.... som han plejer et eller andet byggeprojekt, denne gang var det at færdiggøre vores alkove. Og den blev færdig så vores gode venner kunne indtage den da de kom fredag sidst på dagen.

 Men inden mad, hygge og søvn, skulle vandet lige prøves af. Jeg synes det er koldt efter en uge på Rhodos, så jeg blev på badebroen imens de var i.
 Efter maden blev det tid til en aftentur på diget inden desserten. Og vi måtte lige have et par billeder af den flotte solnedgang.
Retur i sommerhuset blev der hygget, snakket g nydt lækker is og god portvin, kaffe og likør.
Omkring midnat ringer telefonen, det er datteren: Mor vandet er gået, ok jeg vækker Søren og siger du har ikke drukket og vi skal retur til Rudkøbing efter Milas, det er nu. Så hurtigt ud af døren vennerne klarer sig selv. men niks vi når ikke til Rudkøbing, for den nye baby har da ikke tid til at vente på sine morforældre henter storebror, så han vælger at blive født mens vi er midt på Storebæltsbroen. Så nu hedder målet Svendborg sygehus, der lander vi kl. 03.30 og ser lige den lille ny som ikke er en time gammel, skøn lille baby. Tager storebror med os, han havde klaret det hele i stiv arm. Vi vælger at køre retur til os på fyn og tage færgen retur til Lolland og sommerhuset tidligt.

Her blev resten af lørdagen brugt sammen med vennerne og Milas, på Rewentlov  marked med kiggen på boder. Milas og morfar ledte efter en bus, den fandt de også tilsidst.
 Men først måtte denne bus lige prøves og den var ret sej syntes Milas. Hjem til sommerhuset, godt trætte var vi alle og så var det tid til lidt mad, vores venner skulle retur til Fyn. Dejligt med sådanne venner der bare tager ens børnebørn som var det deres egene.
Søndagen blev brugt på hygge, til brunch hos nogle venner vi har i Nakskov, det var med fart på, de har en pige, Freja som er 2 år yngre end Milas, men det gjorde ikke noget de legede bare så fint sammen og syntes det var snyd at vi skulle hjem itl sommerhuset og Freja sove til middag.

Retur på Fyn/Langeland og aflevering af Milas blev det endelig tid til at se rigtigt på vores nye barnebarn og Milas på sin lillebror. Han havde hele weekenden gået og sagt : jeg elsker min lillebror <3 nbsp="" p="">
Her ses de så sammen de to dejlige drenge, Milas med Linus. der er ingen tvivl om at de nok skal få det sjovt sammen når den tid kommer.

Så vi fik nået en masse på kun et par dage.

3 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Stort tillykke med den lille ny og sikke en oplevelse ...
  Håber i alle har det godt ...
  Knus
  Ps. Vandet ER altså dejligt ... Også i lille Danmark

  SvarSlet
 2. Sikke et dejligt indlæg. Kæmpe stort tillykke med barnebarnet.
  Kh. Louise

  Ps. Har du forresten fået min mail?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise.
   Ja jeg har men er kommet til at slette den så send lige din adresse osv igen, så finder vi da lige ud af noget
   Kh Lene

   Slet