onsdag den 4. september 2013

Ja her på det sidste er der sket en del i vores lille familie. Vi er blevet morforældre til nok den dejlig prins og vores lille prinsesse er blevet 1 år nu. Og vores store prins er en stolt storebror og fætter og passer godt på de små.
 Hos prinsessen er der altid disney på programmet eller Peter Plyds, så selvfølgelig skulle hun da have sengetøj til sin lille røde dukkevogn med Peter Plyds og vennerne. Bolden har længe ligget og ventet på at kunne komme hjem til hende og den er taget i brug og krammes tit.
 Hun fik også en fin hættebluse magen til fætrenes, næsten :-) samme farve men med små beige blomster, den er så stor at hun har glæde af den længe.
Og ny kjole skulle der da også til en prinsesse, denne er lavet af en anden kjole og så er der sat en blondekant på forneden for at gøre den ekstra fin til den lille frøken, som rask traver rundt :-)
Sidste sommer da vi var på Kreta, viste vi jo allerede at der kom en lille pige i familien, så jeg strikkede den gule bluse med striberne mens vi var dernede, så der svandt lidt i garnresterne, men kun lidt. Den turkise kjole er blevet forlænget lidt så den kunne passe hende nu, og moderen havde ønsket sig en ny hue til hende for længe siden, så der hoppede også lige en rød djævlehue af pindene her den anden dag, den er strikke i uld/bomuld fra Geilsk.
 Til vores nye prins blev der produceret lidt sokker og hæklet en fisk med rangle i.
 Syet et turkis sæt i lækker velour i turkis og lime. Han fik også en hue som moderen allerede havde fået.
Storebror skulle da ikke snydes så der blev syet en hættebluse til ham i turkis og lime og en til lillebror, dog uden hætte. så kan de være ens engang i mellem.
 Her er vores dejlige prinsesse Amilia godt igang med at guffe en hindbærsnitte, det er bare lækkert synes hun.

Den stolte storebror Milas med lillebror Linus. De skal nok få det sjovt sammen når lillebror bliver større, allerede nu har han en stor og omsorgsfuld beskytter i sin bror.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar