mandag den 23. september 2013

Nyt familiemedlem....

Nyt familiemedlem, er flyttet ind. Efter lang tids overvejelse, gav jeg mig til sidst, manden har længe gerne villet have hund . Han endte med at falde for denne smuksak, men jeg fortalte også at det ikke blev mig der luftede hund kokken. meget tidligt og sent, det blev hans job. Jeg endte dog med at tage aftenturen med han i går da jeg trængte til at komme ud.

 Han er 4 måneder med masser af krudt i numsen, alt skal undersøges. Men hvor kan han dog larme, af opdrætterne fik vi at vide at det var en god idé at han fik et bur som var hans "helle" så det har han så fået. Men niks jeg vil da ikke være i det når jeg ikke kan se jer, så det endte med at hund og bur flyttede i soveværelset i nat og døren blev lukket så kattene kunne få lidt fred og ro.
Kattene brugte en del tid i går på at se ham an, og de synes ikke at han er spændende, så de fortrækker, men mon ikke de nok skal vænne sig til hinanden, da han kommer fra et hjem med en masse katte.

Så var der jo lige det store problem, hvad skulle han så hedde. Fra opdrætterne hed han Alfie, men det syntes jeg ikke lige passede til ham, så han er kommet til at hedde Frodo. Hvad han vist synes er ok.


2 kommentarer:

  1. Sikke en skøn hund tillykke med ham. Det er så hyggeligt med en hund. Ville nødig undværre vores to.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Marlene, ja han er dejlig, skal lige vænne mig til den lille bandit der er alle steder :-)

      Slet