lørdag den 20. november 2010

Sækkepudebetræk, fleecetæppe på bestilling, nye sysler og julemarked snart.

Har lige lavet en bestillingsopgave til min ene niece, hun skulle have ny farve på sit værelse og nu ville hun altså ikke mere have den i lyserød. Jeg har for et par år siden syet hende et lækker lyserødt tæppe med feer på den ene side og jorbærmønstret fleece på den anden.

Men nu skulle det altså være turkis, så altså faster kan du ikke lige hvarrrr. Og jo det kunne faster godt, så det blev til nyt betræk til sækkestolen, ses herover i en rodet bunke af turkis fleece, med to lynlåse i bunden af 1 meter så det kunne tages af og vaskes.
Tæppet blev til turkis fleece på den ene side og hvidt bommuld med turkis, grønne, pink, lilla og gule hjerter. Er nok lidt svært at se på billederne.
Hun er blever rigtig glad for sine nye ting, så jeg glæder mig til at se dem i brug, når jeg næste gang kommer derover, de bor på Falster, så det blev hendes farmor og farfar der tog det med hjem til hende da de var her sidste weekend.
Fleecestoffet er købt i stof og stil, det mønstrede bommuld er fundet hos www.stofkarsten.dk af den unge dame selv.
Så hvad næste projekt så er, kan jeg da godt lige afsløre lidt af, jeg syede en kørepose til barnebarnet for ikke så længe siden den er ejg nu ved at tegne om, så den næste bliver syet uden foer, hætte og luffer og så med ben i så vores lille guldklump kan bruge den som sovepose også. Så nu må jeg se hvordan det færdige resultat kommer til at se ud.
Skal nok lægge billeder ind når den er færdig. :-)
Skal på julemarked i Odense sammen med min anden datter i morgen, det glæder jeg mig rigtig meget til og håber at løbe på nogle af jer søde bloggere derinde. Til resten kan i have en god weekend.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar