søndag den 9. januar 2011

Weekend med malerarbejde hos gode venner.

Hvad er der så sket i denne weekend???

Jo lidt eller meget, det er som man tager det.

Weekenden er gået med at hjælpe en veninde og hendes mand med at male deres ene stue om, før vi startede i går formiddags ca. kl 10.00 var den olivengrøn med grønlige paneler og døre, havde brunt træloft.

Men da vi sluttede idag ca. kl 15.00 havde den hvide vægge, hvidt loft og paneler og døre som var grundet eller manglede 1 eller 2 gange maling, radiatorerne var gjort klar til at blive malet.
Nu mente hun godt at hun og manden kunne klare det sidste selv, men hun ved jo at vi ikke bor mere end 5 minutters gang væk så vi kommer gerne og hjælper med det sidste også.
Har desværre ikke fået taget nogen billeder.

Så vel hjemme gik manden på loftet for at gøre plads til lidt mere isolering og andre ting han ellers er igang med, i forbindelse med vores tagprojekt.

Jeg fik lige kigget lidt på bloggen, pakket de sidste nisser væk, som lige manglede en kasse at være i, den fandt vi lige på loftet i vores rod:-), sat en vask igang og senere hængt den op.

Så skulle strikkepindene lige motioneres lidt, mens jeg atter forsøger at komme i tanke om hvor i al verden mit blå foerstof er henne, nu hvor jeg står og skal bruge det, så er det væk :-(
Nå må lede efter det igen i morgen, for det er her helt sikkert et eller andet sted.

Vores gode venner som vi i denne weekend har hjulpet, de er bare enormt søde til at hjælpe os når vi har brug for det og har hjulpet os rigtig meget her i efteråret og hen over resten af 2010, mens vi har taget stråtag ned fra en ejendom, til de er ved at komme op på vores lille hus.
Uden deres hjælp og gård var det aldrig lykkedes for os. For vi har ikke lige plads til at have strå fra en trelænget gård liggende, og slet ikke haft plads til den maskine som har renset stråene inden de er blevet lagt op hos os, eller plads til at have alle de bundter med strå liggende. Nu er vi så også næsten ved at være færdige, så når det sidste er på plads hvis ellers vejret snart tillader vores tækkefolk at komme videre, så skal der nok komme billeder ind også.
Så det har været rigtig dejligt at kunne hjælpe dem og bare lade vores ligge som det nu var. :-)

Nå men det var så lige den weekend. Håber også alle i andre har haft en god og hyggelig weekend.

1 kommentar:

  1. Hej Lene
    Lyder som en fin abejds- weekend. ....
    Det er rigtig dejligt med godt naboskab :0)
    Kh

    SvarSlet