fredag den 4. februar 2011

Hvad gik januar så med af projekter???????

Jeg mente januar skulle bruges til at få lavet nogle af de ikke færdig gjorte projekter fædig som jeg havde liggende i min skuffe og på hylden, og så havde jeg lige et mål, skulle nå at strikke 3 bodyer til barnebarnet, den ene har han fået til sin fødselsdag, de to her er lavet større end opskriften så de er ca. str. 86, og den ene har fået et langt ærme så den også kan bruges en dag hvor vejret ikke er så lunt. Han får dem senere på året, men ved at moderen kigger når hun kommer retur fra sin studietur, men det gør ikke noget at hun ser dem :-)
Fik også lige strikket et par små lyseblå babystøvler til en lille dreng, som ventes senere på foråret, har lige lidt andet i tankerne også. Men det kommer senere.
I min skuffe har der i snart 4 år ligget en mindre stak dækservietter, nogle var færdige andre halvfærdige og nogle slet ikke, så den ene dag så skulle det være. Men min tålmodighed rakte ikke lige til at sidde og sy kantebånd på i hånden på bagsiden, som jeg havde gjort med de første, så de sidste fik en sig-sag stikning hele vejen rundt i stedet for.
Fandt også lige den frotté badekåbe jeg havde syet, den passer til en build a bear, så den kommer ind i posen til noget andet tøj jeg har liggende, barnebarnet skal jo have en på et tidspunkt, og så er det jo godt at have lidt tøj på lager ;-D
De sidste dækservietter så nu er skuffen fuld af færdige istedet for, dejligt, så er der lidt til gaver igen.
Var jo i stof og stil og havde rød voksdug med hvide prikker med hjem, det stykke blev der 4 små kurve ud af, de to er allerede brugt til gave med blomster i, da de har skjulerstørrelse, og blev godt modtaget.
De store røde og den ternede var en rest fra jul som kun var blevet klippet men aldrig nåede symaskinen, tror jeg løb sur i dem, så de blev bare lagt væk.

Så ud over dette og den lille jakke, kasket og bukser som barnebarnet fik til fødselsdag, vesten til veninden så har jeg nået mine planer for januar, med lidt hjælp fra februar.
Hvad dennæste måned skal bruges til ved jeg ikke helt endnu, jo skal da lige strikke et par sokker færdig, og måske min bolero.
Og så skal jeg jo til blog-træf på søndag, så måske jeg har fået ny inspiration der.


3 kommentarer:

 1. hej Lene

  hold da op du har nået meget i januar :) - meeen du har glemt noget ...... babuskapuderne :)
  kh♥ glæder mig til at se dig i morgen

  SvarSlet
 2. Ok Marianne du er da godt nok skarp idag, ja havde helt glemt at nævne mine 2 lilla babuskapuder, tak for påmindelsen.
  Glæder mig også til at se dig i morgen, Hyg dig knus.

  SvarSlet