onsdag den 9. februar 2011

Tur til Odense på genbrugsbutikbesøg

Skal til en fødselsdag her sidst i februar, hvor dresscoden er 70ér tøj, og da jeg ikke lige har noget tøj fra den tid liggende tænkte jeg, så må jeg da lige i en genbrug. Den vi har i Ringe havde ikke noget spændende den anden dag, så i dag gik turen så til Odense, da jeg aligevel skulle derind i andet ærinde :-)
Fandt ikke det vilde der heller, men kom hjem med et par små nye sokker til en lille gut, en lille skål som kattene sikkert kan drikke vand af hvis jeg da nænner det.Fandt 5 små sjove træbiler, har ikke lige set dem før, men de måtte altså med hjem, tænkte at udover at blive leget med så kunne de stå til pynt når vi engang bliver færdige med vores 1.sal
Nu jeg var afsted så smuttede jeg lige omkring stof og stil og fandt det fine stof med røde elefanter, ved ikke helt hvad det skal bruges til, men der kommer nok en idé.
Var da også lige forbi stof2000 og fandt det yndigste bomuldsstof med blomster og guld på også lige en rest, tror nok jeg ved hvad der skal blive ud af det stykke.

Men jeg fandt altså heller ikke noget jeg kunne bruge til 70ér tøj derinde denne gang, så nu begynder det at blive lidt kritisk, ved at mine forældre engang havde noget gyseligt sengetøj med blomster på,( syntes jeg dengang) mon de stadig har det???
Ellers må jagten fortsætte lidt endnu, og den sorte kjole eller spencer på have påsyet nogle store multifarvede strikkede eller syede lommer og noget andet spraglet af en slags :-)

3 kommentarer:

 1. hej Lene

  du har da rigtig været på farten de sidste par dage :) - skønne sager du har fået med hjem :)
  kh♥

  SvarSlet
 2. Fine ting du har fundet.

  Mon ikke det lige pludselig lykkes med det 70'er tøj sådan som du leder.

  Marlene

  SvarSlet
 3. Hej mor!
  Jeg har sendt dig en award.. ;)

  SvarSlet