fredag den 18. november 2011

Fødselsdag over to gange :-D

Søndag d. 6 november startede jeg med at holde fødselsdag, dette var af praktiske grunde, da min ene datter og svigersøn havde holdt dagen før, så derfor var både mine og min mands forældre herovre, de bor ellers på falster og lolland. Så for at de ikke skulle køre to weekender i træk holdt jeg brunch for os alle sammen.
Min kagekyndige datter kom med denne søde kage til mig, jeg har altid haft et eller andet med de grise, så hun mente at den her måtte jeg da have, sødt af hende. Denne var lavet over hendes tema med æbler som hun kører på sin blog. ( Bianca´s kageverden) Hun havde også bagt brownies for mig og min anden datter havde sin dejlige kiksekage med, så sødt var der nok af.


Morgenbord med alt mulige lækkerier, kager, flere forskellige oste, røræg, bacon, pølser, flere slags youghurt, rugbrøs og rundstykker, clementiner, juice, te, kaffe, en lille en til halsen :-) og rigtig mælk ( hermed menes mælk der er kommet lige fra koen )
Gæsterne tog for sig af alle herlighederne.
Lige en ung mand som skulle have lidt mere senere på dagen, inden den stod på en lille lur.


Lørdag d. 12 november var det så min rigtige fødselsdag, og for længe siden havde min ene datter meldt ud at de kom til spisning. Og hvad havde hun så ikke lige med igen, atter en skøn kage dekoreret med tre små grise. Den smagte rigtig godt, bestod af chokoladebunde med chokolademousse imellem, uhmmmm.


Aftenens menu bestod af vildænder, hvide og brunede kartofler, gullerødder, rødkål, sovs og ikke at forglemme franske kartofler, som vores gode ven for bordenenden altid siger ingen fest uden franske :-D


Her var det børn, svigerbørn, barnebarn og et sæt meget gode venner som var indviteret og vi havde en super hyggelig aften med en masse snak og grin. Bedre fødselsdag kunne jeg ikke ønske mig.


Tak for de dejlige gaver alle sammen.
Jeg fik nemlig en bog af Sara Blædel, ophæng til juletræ af George Jensen, to hæklebøger af Maja Hansen, 4 cloverhæklenåle, en ny jakke, årsnisserne 2011, en ny mobil som jeg endnu ikke kan finde ud af, et weekend ophold i tyskland, penge, en ny gryde på 10 liter et længeværende ønske og en lille nisse af Milas som hedder Milas også fra klareborg som jeg samler på. Og hvem var mere oplagt til at give mig lige netop denne lille nisse end mit skønne barnebarn med samme navn :-) ¨


Så det var et par indbringende og dejlige dage.

4 kommentarer:

 1. hej Lene

  hold da op alle de skønne gaver og sikke familehygge billeder ....
  kagerne er da også fantastiske

  kram♥

  SvarSlet
 2. Spændende blog du har. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 3. Hld da op hvor ser de lækre ud de der "grisekager" Tillykke med fødselsdagen sådan lidt baglæns...

  SvarSlet
 4. Hej Lene.

  Jeg har sendt dig en mail.

  Kh Mette

  SvarSlet