fredag den 4. november 2011

Hæklede dyr og suttebokse til små piger.

Disse fire dyr har jeg hæklet til en lille pige som skal døbes på søndag, det var hendes mor der gerne ville have nogle flere til hende. Det første dyr var en lilla fisk med en rasle inden i.


Disse her har ikke nogen rasle i, da de skal bruges til en uro som moderen gerne vil laveså de har også fået en hæklet snor sat i så de kan komme op og hænge.Grisen har jeg efterhånden lavet en del gange og syntes ikke denne her skulle ligne de andre, så den fik en stribet krop i to forskellige lyserøde farver, så den minder lidt om grislingen fra Peter Plyds.


Der blev også lige syet to små bokse til opbevaring af sutter eller andre småting, den ene er givet til Lilje og hendes mor.Den anden har Clara og hendes mor fået, her i weekenden, da vi var på barselsbesøg i Nakskov, for at se den yndige lille prinsesse. Og ja hun er lille bitte selv om hun er ca. 3 uger, vejer stadig under 2900g, men er bare så fin. Hun fik også den prikkede dragt jeg tidligere har vist, og små strikkede vanter og støvler i hvidt.


Dejligt at give noget som bliver modtaget med glæde.4 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Hvor er de altså nuttede - de små dyr :0)
  Jeg er især vild med elefanten - og skildpadden - og mariehønen og grisen
  De er bare søde alle sammen ... Go ide med en uro .. Og go ide med striberne...så kan man jo også få brugt rester ...
  Held og lykke med dåben
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor er de søde de dyr, og super sødt af dig at hækle dem til mor og barn.
  Modtagerne af dine fine gaver burde virkelig også blive glad, stort arbejde og tid du lækker i det og så få noget ingen andre har. Heldige dem.

  Rigtig god weekend.

  Marlene

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde de hæklet dyr:)

  SvarSlet