mandag den 14. marts 2011

Afhænig af stoffer og virksomhedspraktik :-) Er man så kureret?

Nå men nu må jeg da vist hellere løfte sløret for hvad jeg har gået og lavet her den sidste måneds tid.
Når man er arbejdsløs så skal man være aktiv jobsøgende, gå til kontrol hver 6 uge hos anden aktør for jobcentret, hver 3 måned til kontrol på fagforeningen, det er faktisk ret så anstrengende.
Så til sidst overgav jeg mig for nu var jeg ved at være godt træt af at høre om job med løntilskud, virksomhedspraktik og nu skal du altså snart, hver 6 uge, så jeg gik lige og tænkte et par dage, hvad gør jeg nu.......

Hmmm hvorfor ikke forsøge at forene en hobby med en praktik??????
Ja langt så godt, nu skulle der findes et praktiksted, mine valg var at forsøge disse tre steder, Stof2000, Stof og stil og panduro hobby.

Bare fordi jeg er uddannet pædagog, hvem siger så at det var en daginstitution jeg skulle i.

Da jeg tidligere havde snakket med Stof2000 faldt mit valg på dem og de ville sørme gerne have mig i praktik.
Så den sidste måned har jeg gået og hjulpet til med at få styr på deres "nye" web-butik, og det har været utroligt spændende og lærerigt. Ikke at der ikke hele tiden har været en web-butik, men den er blevet flyttet så der har været meget der har skullet på plads, samtidig med at kundernes ordre har skulle klares.

Under en oprydning i nogle kasser fandt jeg lige nogle nøgler garn, og tænk sig det var sørme Katia Peru, jubiiii så kan jeg måske blive færdig med min vest tænkte jeg da det lige var den rigtige farve :-)
Hjem og strikke, strikke og vupti var vesten færdig uden at jeg skulle have fat i ekstra nøgler garn end dem jeg havde, altså tænkte jeg den der støvede røde, den må jeg da også lige lave en vest af, så der blev lige købt 3 nøgler af den, så må jeg se hvornår den bliver strikket :-)
I et tidligere indlæg hviskede jeg noget om at stof2000 holdt restesalg, hvor der var yderligere 50% på resterne, og da jeg idag alligevel var i Odense måtte jeg lige indenom Rødegårdsvej og kigge, lidt kom der da med hjem til samlingen, som slet ikke er ret stor ;-)
Fik et pænt stort stykke lilla fløjl med strech, et pænt stort stykke lilla satin foer, et flot stykke blå bomuld med stjerner, som jeg havde gået og kigget på længe, så det var et superkøb og en lille bid foerstof til lommer. Det billigste køb må være det lilla foerstof for endte med at give 48 øre for det, de må have mærket forkert, men det skal de ikke høre noget for.
Nå men der har jo været en af mine medbloggere, ud over mine døtre som har vist hvor jeg har været den sidste måned, og hun skrev til mig på et tidspunkt, brug nu ikke alle lommepengene på stof. Hmm Marianne må indrømme at det gjorde jeg næsten heller ikke, billederne herunder viser mine indkøb i den måned jeg var i praktik, og må sige det kan være rigtig svært ikke at købe sig fattig i lækkert stof, men når man nu er stofafhænig hvad skal man så gøre ??????
Her er en lille bid af bunken.
Der sneg sig også lige nogle nøgler Bonita med i købene, og der er blevet strikket af dette lækre garn, et par små sokker og en djævlehue, til en barselsgave, som skal bruges lige om lidt.

Her er hele bunken og så mangler der endda noget flot gråt stof som jeg lige nu er ved at sy en bluse af, den skal jeg nok fortælle om senere.

Her er den anden bid af bunken så.
Mener da slet ikke jeg fik købt ret meget ;-) Og da slet ikke noget jeg har kunnet undvære.
Men er helt sikker på at det nok skal blive syet om til både kjoler til mig selv, tøj til barnebarnet, og gaver til døtre, veninder og venner.

Og er da heller ikke helt sikker på at jeg ikke ender i stof og stil inden så længe også for at ose der.

Nu må jeg så se hvor lang tid der går før jeg atter får at vide at nu skal jeg altså igang i virksomhedspraktik eller job med løntilskud igen.
Og så må jeg jo se om jeg kan være så heldig at komme et af de to andre steder jeg gerne vil hen. Det håber jeg lidt på, mener ikke det er en hindring at jeg har været i Stof2000 for at gå i praktik i Stof og Stil, eller er det ?????????????

5 kommentarer:

 1. hej Lene

  hm hm det var da ikke meget du har haft med hjem ....du har jo været afsted hver dag en hel måned hihi.... fine sager glæder mig til at hvad det bliver til ....heldig er du så også dejlig vest det er blevet til ....med Katia
  knus ♥

  SvarSlet
 2. Hold op en bunke, du får da slet ikke tid til flere steder at være i praktik, hvis du skal få kål på bunken ;-)

  Glæder mig til at se hvad der kommer ud af det forskellige.

  SvarSlet
 3. Hold da op en bunke. Det er da godt at praktikken tager de der ca 4 uger - ellers ville der da ikke være noget butik tilbage.

  Knus Grith

  SvarSlet
 4. Hej navnesøster (og næsten-nabo :-))

  Ja, det kan være farligt at få for meget fri adgang til lækre sager ;-D
  Men kan da godt være lidt misundelig...hehe :-D

  Glæder mig til at følge med i hvad du får ud af det.
  God arbejdslyst :)

  SvarSlet
 5. Med alt det stof du har købt kan jeg godt se vi måske skulle sy sammen en dag, kom selv til at købe en del idag.

  Kram

  Marlene

  SvarSlet