søndag den 6. marts 2011

Valentinsbuket og 70ér inspireret tøj :-)

Først lige et billede af min fine buket jeg fik af manden til Valentinsdag, vores ene kat har lige været oppe og smage lidt på bladene, det kunne jo være den kunne spises :-)
Så lige min 70ér inspirerede kjle som jeg skulle have på et en 40 års fødselsdag her sidst i feb. den endte med at blive syet af et gammelt dynebetræk vi havde haft liggende meget længe.
Manden fik lige sat matchende kantebånd på sine bukser, syet lapper på albuerne af sin jakke og fandt ud af at han da vist lige havde en brun skjorte i skabet, så var han klar til fest.
Jeg måtte også lige foreviges, har lige lidt svært ved at holde masken, da manden står og skrærer ansigter eller noget andet mens han tager billedet.
Vi var til en fin fest, manden har brugt sit tøj til fastelavnstamtam efterfølgende, med lidt flere lapper på bukserne, påsyet kat på ryggen af jakken og bylt på stang, han skulle være vagabond, så hans fine hat blev også lige dekoreret. Det sidst der blev lavet på hans tøj, det klarede han sørme selv at kreere, da han lige havde et par sygedage på langs i sidste uge. Om jeg får lov til at vise et billede af ham med det fine tøj og bylt ved jeg ikke men jeg skal nok forsøge :-D Han var bare så flot. Men han er jo også min.

1 kommentar:

  1. Det ser jo rigtig godt ud. Håber også festen var god.

    Skøn buket du fik!!!

    Kram ♥

    SvarSlet