torsdag den 17. marts 2011

Kursus resultat i overlocker, færdige ting og reminder på min give away.

Og NEJ, jeg må erkende at man ikke kan blive kureret for sin afhænighed af stof. Jeg var lige i både stof og stil, og stof2000 i går da jeg var i Odense for at kigge og købe lidt for min ene datter i stof og stil. Jeg fandt ikke det jeg gik i stof2000 efter, men leder videre :-) Har jo næsten ikke noget på lager ;-)
Var her i weekenden på kursus sammen med en tidligere kollega og meget god veninde i at bruge vores overlockere, min havde stået stille i næsten 4 år, da jeg ikke følte jeg var nok inde i hvordan den kunne bruge, og hun havde lige købt en og anede ikke hvad den kunne bruges til og hvordan.
Så her er hvad der kom ud af kurset for mit vedkommende, det stykke stof som jeg ikke viste mellem alt mit andet stofkøb, er det flotte grå med sort tryk der er også en lille smule glimmer i det. Det blev til en bluse til mig, den første jeg har syet i meget lang tid, så er rigtg godt tilfreds med resultatet. Skulle da også lige se om jeg stadig kunne huske at sy bukser sammen og lige være sikker på at den nu også kunne køre inden vi tog afsted, så startede med at sy de små grå bukser med smalle sorte og hvide striber sammen, er sikker på at modtageren kan passe dem til efteråret, da de er lidt uldne. Fik syet ribkanter på i benene mens jeg var afsted, linningen blev så sat på da jeg kom hjem. ( Havde glemt elastikken der skulle i ribstykket )
Når jeg nu havde klaret de to andre ting, så skulle jeg da også lige se om jeg ikke kunne huske det der med at man kunne sy skulderbånd med i syningen på overlockeren,som vi jo havde lært. Og da jeg nu havde dette søde uglestof liggende, hvad var så oplagt???
Jo da det blev lige til en lille bluse, men den unge mand kan jo ikke gå sommeren over med numsen bar, så der måtte da lige sys et par shorts til blusen så det er blevet til et lille sommersæt, der mangler lige elastik i livet, men det kommer når vi når lidt længere hen, så de kommer til at passe :-)
Så synes selv jeg har fået noget ud af mit kursus, så nu skal der sys på begge mine maskiner og ikke kun den ene, mens den anden står og samler støv. Og er næsten helt sikker på at jeg nok tager et kursusmere, hvis der kommer et, engang i efteråret for at være helt sikker på det hele og få udviddet ideerne også.
Nå men her er så to der ikke mener at jeg skal bruge strygebrættet til noget her til morgen, for det er bare så velegnet til at tage en tidlig formiddagslur på.
HUSK lige min lille give away også, den udløber d. 24/3.


3 kommentarer:

 1. fint sommersæt :)
  Vil så gerne sy shorts tror det er noget af det vi slet ikke har, men kan ikke lige hitte et mønster og har ikke tid :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint - man skal lige kende sin overlocker de har noget mere personlighed end en almindelig symaskine.

  Jeg kan rigtig godt lide de grå stof med det sort tryk.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 3. hold da op Lene ...du har da vist kørt med pedalen i bund :) -super dejlige ting du har fået syet .... fortsæt du bare kan jo se at lillemanden mangler ....
  kh♥

  SvarSlet