fredag den 2. september 2011

2 bokse mere.

I mandags var jeg til undervisning hos Marianne og der havde jeg lidt forskelligt stof med som jeg måske kunne bruge til at sy bokse af. Den første boks har i set, så her kommer lige de to jeg har kreeret bagefter.
Jeg havde det røde med hvide prikker og det hvide med blomsterne med ned til Marianne, men det blev først brugt da jeg kom hjem, og det kom der denne boks ud af, er godt tilfreds med resultatet, den har lidt småfejl, men det er jo også kun nr. 2 jeg syr, så.....
Der var også noget Peter Plys stof med og det er også blevet forvandlet til en boks, lidt mindre end den blomstrede. Jeg har tænkt at den skal Milas have til sine sutter, for med Tigerdyret på må den da være egnet som sutteboks, men nu må jeg se hvad han siger til den, den unge mand.
Marianne bruger termolam i sine bokse, så selvfølgelig har jeg købt lidt, men det er ikke inden i de her to bokse, for i mine gemmer havde jeg noget liggende som mindede om termolam og det har jeg brugt her på forsøgs stadiet. Det er lidt tykkere end det andet så også lidt sværere at sy i, men det er jo lykkedes.
Så nu må jeg se hvad det næste bliver som jeg kaster mig over.
Her i weekenden står den på svendegilde hos den ene datter og gæster her, så det er ikke sikkert at symaskinen skal køre så meget.

2 kommentarer:

 1. Kære Lene
  I´m living in a box...:o)
  God Fredag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 2. Hej Lene
  Det kører da rigtig godt for dig :0) ... Tror da næsten du allerede er afhængig ...
  Rigtig fine er de begge ... Den med det prikkede er jo næsten helt greengate ( så lige hos else at hun havde fået en masse prikket )
  Den med plys til sutter er en rigtig go idé ... Og selvfølgelig kan der bruges andet end termolam .... Jeg synes bare det gi'r det bedste resultat
  Knus og go weekend

  SvarSlet