tirsdag den 25. oktober 2011

Hyggelig mandag aften, sammen med datteren blev det lige til lidt krea.

I går aftes kom min ene datter på besøg, hun og hendes mand havde lånt vores bil og der var aftalt at hun afleverede den mandag aften når hun var kommet hjem fra arbejde, og få deres med retur. Så kunne vi lige spise lidt inden hun skulle hjem igen. Da vi havde spist og sidder og snakker får vi lige den idé at vi da lige skal lege lidt med det cernit jeg har stående fra hun og hendes søster boede hjemme.
Det kom der lige et par hyggelige krea-timer ud af, jeg har længe gået og leget med tanken om at sætte cernit rundt om nogle af de hæklenåle jeg har, for at de bliver lidt bedre at holde på, det blev så nr 4 og 5 der fik et nyt udseende, så nu skal jeg bare have dem afprøvet.


Da vi skal have julehygge d. 13 nov. blev vi enige om at vi skulle lave noget med jul, det mente min ene kat Mio så spændende ud og blandede sig lige lidt.

Nu er det jo længe siden vi sidst legede med det, så noget af mit resultat kom til at se sådan ud


Det blev lige til en lille bitte nisse også, så måtte det jo være en familie til at stå omkring juletræet.Så er de klar til ovnen :-)Her bliver der arbejdet koncentreret, og der må lige lidt chokolade til også, Mio tager sig en lur i cernitkassen for nu er det vi laver ikke spændende mere.Her er Bianca´s nisser kommet på pladen, så de er klar til at komme i ovenen.


De blev rigtig fine hendes nisser, men hun er jo også ret så øvet i at modelere :-) Selv om det plejer at være fondant hun modelerer med til alle hendes lækre kager.
Så skal der koncentration til her også.Vi blev enige om at det vat total hygge efter en arbejdsdag, for mig 1 dag i virksomhedspraktik og for hende en lang dag med tal.


Vi er helt sikre på at vi skal have flere af sådanne aftner eller dage og gerne hvor vi også kan få hendes søster med.

1 kommentar:

  1. hej Lene

    hold op alt det lækre cernit og jule... i har fået lavet .... heldigt at Mio ikke kom med på bagepladen :o)

    knus♥

    SvarSlet