tirsdag den 11. oktober 2011

Tror squ at de bokse har slugt mig, hi hi. :-D

Her er resultatet af den sidste uges sygning, to kæmpebokse.


Denne i ca. str. 50x55 cm.


Og denne i ca. str. 53x58 cm. De skal begge bruges istedet for de plastikposer jeg ellers har sværget til at have mit strikketøj liggende i, ofte ud over hele gulvet fordi de glider ned eller ud over kanten på strikkekurven som altid er proppet. Så nu kan nogle af de igangværende projekter komme i boks samen med opskriften, så jeg ikke skal lede efter den og pinde hele tiden :-)
Min søde svigermor havde fødselsdag i torsdags, og da hun er ivrig bankospiller, hvad var så en bedre gave at give hende end en boks til alle hendes bankoting. Hun blev meget glad for den og begrejstret over at jeg havde sat hendes navn på den også. Så nu skal hun ud og vigte sig i denne uge.
I dag skal jeg være sammen med en sød kvinde og sysle lidt, det kommer der måske et indlæg om senere, det må tiden og lysten vise.3 kommentarer:

 1. kære Lene
  uha da det lyder voldsomt :o)
  håber du er her endnu ....
  knus♥
  ps. jeg havde jo advaret dig ...
  super smart at lave dem så store så striketøjet kan være i :o)

  SvarSlet
 2. Hej Lene. Dejligt at pakken kom frem og at du kan bruge indholdet. Ja poserne laver jeg på bestilling til 100,- kr plus 8- kr i porto. Hvis det kunne friste sender du bare en mail :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Sikke noget super flot og sødt stof de store bokse er syet i.
  Ja, man bliver totalt bidt af at lave dem.

  Kram Marlene

  SvarSlet