mandag den 10. oktober 2011

Syet den sidste tid. Høstmarked d. 1 Okt. 2011

I sommers syede jeg et par turkis bukser med en hval til en dreng der skulle være storebror, han blev meget glad for sine bukser og mor lige så begrejstret, så hun spurgte om jeg ikke kunne sy et par til lillepigen også med hval på.
Det kom der disse fine pink bukser i str. 60 ud af, lige nu venter de på at blive afleveret eller sendt, alt efter om vi skal over til pigens mormor og morfar i denne måned.

Vi skulle have høstmarked inde på vores friskole her d. 1. oktober, og da jeg nu var igang med symaskinen, så kom der lige to par bukser mere med hval på frem, disse i str. 80. De blev ikke solgt, så de er til salg for 150,- hvis nogen skulle have interesse.Syede også lige 3 par pigede bukser, der er blomstemønster i cowboystoffet, sart og fint, de blev lige pyntet lidt med nogle søde svampe. De er i str. 80, 90 og 100. Og er stadig til salg for 150,- hvis de kunne friste nogen.

Der er også kommet et par små lyslilla med mørklilla prikker i str. 60 til siden, de kan erhverves for kun 100,- lige som de sorte i kraftig velour med zigzag på benene også kan.


Så smid en besked hvis der er nogen der er interesse for. Syr også gerne i andre stoffer hvis du ønsker det, så snakker vi om prisen.


Vi havde et rigtigt hyggeligt marked med fællesspisning om aftenen. Min ene datter var også med sammen med min veninde, så vi fik snakket, nørklet og hygget en masse også sammen med hendes dejlige lille krudtugle af en søn. Der var helt oppe og køre for hans morfar havde nemlig købt en stor traktor til ham, som han fik, og så kunne vi ellers skubbe rundt på den lille mand, indtil han blev træt og skulle have en lur. Vi fik også lige et kort besøg af min anden datter og min mor som var ovre hos hende på besøg sammen med min far.


Vi fik ikke solgt det helt vilde men lidt så det var jo fint nok. Og bare det at vi havde en god dag det er jo også vigtigt. :-)

1 kommentar:

 1. hej Lene
  hold da op alt det du har fået syet ...
  ærgeligt at salget ikke var det store ...
  men dejligt at ha familien samlet
  knus♥

  SvarSlet