søndag den 19. september 2010

Hvad kan den kjole mon blive til????

Jeg har i rigtig mange år flyttet rundt på denne cowboykjole, har haft den med fra Falster da vi i sin tid flyttede derovre fra, og allerede dengang havde jeg haft den i en del år, men brugte den aldrig rigtig mere, men nænnede heller ikke at smide den ud, da den i sin tid havde kostet mig en formue, i forhold til hvad jeg normalt plejede at bruge på tøj, så den blev gemt og gemt, men nu skulle det så være slut.
Men hvad skulle den så bruges til????

Det fandt jeg lige pludselig ud af, har lige syet en bluse som skal bruges til julegave til barnebarnet, så den kommer ikke på før om meget længe.

Jeg kunne jo se om jeg kunne lave en cowboybluse og så samtidig bruge noget af det lækre stof som jeg havde vundet i en give away for et stykke tid siden og det kom der så dette resultat ud af.
Jeg satte kraven fra kjolen på blusen istedet for hætte, der er små nitter hele vejen rundt i kraven, det tænkte jeg kunne være rigtig sødt til en sej lille dreng og en stor lomme på maven med billeder af tog.
Der var stadig mere stof, mon der også kunne blive til tullebukser til den unge mand???
Jo det kunne der sørme og så kom der lige lidt apilikationer på af det samme søde stof med tog, som der var brugt til lommen.
Og begge dele fik det samme ribstof som kanter.
Nu var det så bare hvad siger barnets mor????
Skyndte mig at tage billeder med mobilen og sende dem til hende, er det her noget den unge mand kan bruge??? Ja det er bare så fint lød svaret.
Så nu glæder jeg mig rigtig meget til at give hende det sæt og så se guldklumpen i det.
Det er blevet syet i str. ca 70 så det skulle gerne passe nogenlunde inden for ikke så lang tid :-)

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare blevet et superflot sæt...dejligt at kjolen kunne komme til at skabe dobbelt glæde og gavn :-)

  SvarSlet
 2. hej lene

  rigtig fint sæt til lille-manden :9
  - og kjolen er bare lækker - super flot med det blomstede bærestykke :)
  mht til opskrift på strik fra min blog - kan du da godt få opskriften - hvis du vil sende en mail med din adresse :)
  min mail er : fam.agerbo@mail.dk
  kh

  SvarSlet
 3. Takker, Ja Marianne nu er der kun billedet af den tilbage og så det blomstrede bærestykke som jeg regner med ender i noget patchwork noget. Så må jeg jo sige at den er genbrugt for alle pengene. :-)

  SvarSlet