lørdag den 11. september 2010

Sensommermarked på Pilegården

Nå lige lidt fra det sensommermarked vi, min veninde og jeg deltog i idag.
Der er ikke nogen billeder derfra, vi havde glemt kameraet og det øsede ned da vi ankome, så alt blev sat op i hast, og var ret klemt sammen. Der var ikke så mange besøgende før omkring middag da det var holdt op med at regne, men så kom der også lidt folk og så på det de forskellige udstillere havde med og det som dem der normalt arbejder på Pilegården havde.

Vi fik ikke lige solgt de dejlige hjemmelavde ting som vi havde med så alle savle/hagesmække og voksdugsbrødkurve er med hjem igen. De må så med her d. 25 når vi skal en tur på høstmarked på Krarup friskole.

Og blive de heller ikke solgt der, så må jeg finde ud af hvordan jeg kommer af med dem så jeg ikke ender med at drukne i hjemmegjorte ting, selv om smækkerne er lavet af restestof, så fylder de jo.

Men vi fik solgt lidt andre andre ting vi havde med, en hel del bøger bl.a kogebøger, for hvem kan sige ned til en splinter ny bog til 5,-

Da vi så kom retur var hele den ene tagside revet ned fra vores hus, så min mand, min far og min venindes mand har haft travlt imend´s vi har været væk, så nu skal der nye strå på og nye vinduer i, det glæder jeg mig til.

Det var lige et par ord fra en våd, sjov og travl dag. Imorgen står den på damefrokost på Egeskov marked, så nu vil jeg finde sengen. God nat derude i blogland og hav en god søndag.

4 kommentarer:

 1. hej

  Det må da siges - næsten kun at være en ØV- dag i går

  - glemt kamera
  -ikke så godt salg
  -og regnvejr

  håber dagen i dag bliver super dejlig - med damefrokost kan det næsten kun gå godt ;)
  go søndag
  marianne

  SvarSlet
 2. Tak Marianne.
  Søndag blev en god og festlig dag.

  SvarSlet
 3. Hei Lene
  Du har vunnet et signert trykk av meg :) Kan du være så snill og sende meg din adresse på mail til meg: underminvinge@gmail.com

  En varm og vennlig hilsen fra Eva

  SvarSlet
 4. Grattis till vinsten;) önskar dig en trevlig dag.

  SvarSlet