torsdag den 9. september 2010

Voksdug, kurve og babytøj til en lille dreng.

Vil lige vise hvad jeg også fik lavet mens vi holdt sommerferie i vores dejlige sommerhus.
Mente at havebordet trængte til en dug, men hvad nu når det også skal være hul i midten så parasollen kan komme ned??? Ikke andet at gøre end at klippe dugen over på midten og så lige sy lidt velcobånd på og vupti så kan den let tages af og på. Og praktisk er den når det er voksdug.
Der var lige en lille rest stof i overskud, så det blev lige omdannet til et par matchende kurve.
Og nu kan det godt vises frem for det er afsendt og godt modtaget, syede lige dette sæt i str. 70 til Marie´s lille dreng Aksel som blev født her sidst i juli. Jeg passede Marie da hun var baby og har gennem alle årene haft kontakt til hende og hendes familie, dejligt at man stadig kan ses og snakke sammen efter 29 år :-)
Fik en mail her den anden dag om at hun var blevet meget glad for tøjet. Og så findes der kun det hun har fået. ;-)
Og det er jo altid rart at få respons på det man giver væk, hun havde også fået et par lyseblå sokker og et par hagesmække af dem der har været vist tidligere.
Det var så lige et lille tilbageblik på hvad min sommer er gået med.


2 kommentarer:

  1. Ej hvor ser det bare smart ud. Super flot.

    Det er naturligvis ikke det samme som hjemmelavet, men jeg vil lige smide en anbefaling til denne butik med børnetøj. Hvis man ikke har tiden til hjemmesyet tøj, så er denne butik guld værd. Den hedder mor og baby og har mange gode ting.

    SvarSlet