torsdag den 16. december 2010

Hjælp til hjemmelavet varmepude søges.....

Hej derude i blogglandet. Jeg har en sød veninde som jeg gerne vil glæde til jul og hun ønsker sig en varmepude, så jeg tænkte den må jeg da kunne sy, så stoffet er fundet frem, men hvad skal der kommes i den???????????
Den skulle gerne kunne gå i microovnen, men er itvivl om hvad der bedst egner sig som fyld, og jeg ved at der med garanti er nogle søde kreative piger som har haft same idé og har fundet en løsning.

Håber i kan hjælpe mig.

Snehilsen fra mig.

6 kommentarer:

 1. Jeg bruger hvedekerner :-) Har haft min egen i 8 år efterhånden og den er stadig fin og lugter lige knap så meget af korn som i starten ;-)

  SvarSlet
 2. hej lene
  bruger også hvedekerner og lidt lavendel :)
  kjh♥

  SvarSlet
 3. Hej Lene
  Jeg bruger også hvedekerner,har også haft min i mange år,og den fungerer perfekt,2kg kerner skal have 4min i mikro-ovnen
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 4. Ja selvfølgelig....det var lige præcis den gave idé jeg søgte efter over de sidste dage- som en lille hyggegave til min farmor...og måske flere. TAK.

  SvarSlet
 5. Hi hi, ja det ser ud som om min idé har givet ide til en mere, glæder mig til at se resultatet Fru Christense.
  Og tak til Gitte, Marianne og Britta for deres foreslag, nu må jeg igang med at udtænke det endelige resultat.

  SvarSlet
 6. Mine varmepuder er fyldt med Boghvede og den ene er ihvertfald 28 år gammel. Vores er syet som lange pølser. de kan tilpasses alt! Min mors nakke, min lænd og mandens skulder :-)

  SvarSlet