fredag den 31. december 2010

Vundne Give aways, lille hilsen og så lige ønsket om et godt nytår

Jubiii idag ankom min gevinst fra Kys en frø, og hvilket skønt lille broderi der var i pakken af to forelskede snemænd. Der er monteret små dutter til at hænge det op med, på et vindue, spejl eller andet, glæder mig rigtig meget til at det skal pynte hele næste december, lige nu må det nøjes med nogle få dage.
Da vi kom hjem i onsdags lå der en pakke og ventede på mig, fra Dittes mig og mit var der disse skønne gavemærkater i en skøn lille stofpose.
De var pakket ind i dette fine papir med hjerteranke og cupcake på.

Der lå sørme også et brev til mig med disse flotte hjerter fra Patchwork-blomsten, med ønsket om god jul. Mange tak for dem, er bare så glad for alle disse ting.
Nu vil jeg så lige til sidst ønske jer alle derude i bloglandet et rigtigt godt og lykkebringende nytår, pas nu godt på hinande og dem i holder af.
Håber at 2011 bliver et lige så godt og spændende år som dette har været, med mange spændende kreative indlæg fra alle jer skønne kreative bloggere.
Til sidst vil jeg ønske min to skønne piger og deres familie et supergodt nytår.2 kommentarer:

 1. hej lene
  godt nytår og velbekomme :)
  super skønne sager du har modtaget
  du kan se hvad de små grønne skal bruges til hvis du kigger på indlæg http://patchwork-blomsten.blogspot.com/2010/12/sma-grnne-dimser-og-strik.html :)
  hjerterne er du selvfølgelig velkommen til at bruge som du du lyster - jeg har bevaret mine sammensyede som her http://patchwork-blomsten.blogspot.com/2010/12/hjerternes-fest.html :)
  ja vi må se om ikke vi kan ses IRL i 2011 :)
  kh♥

  SvarSlet
 2. Hvor herligt at du blev glad for den lille gave;)
  Synes jeg så dit navn som vinder af endnu en give away, men kan da ikke huske hvor det var.
  Må sige du har heldet med dig ;O)
  Knus fra Ditte

  SvarSlet