torsdag den 2. december 2010

Nisserne har holdt deres indtog, der er kommet brændeovn op og der er lavet en ny køre/sovedragt

Ja så blev det også december her på midtfyn, og en del af mine nisser har holdt deres indtog i min stadig lidt rodede stue, men sådan er det jo når man bygger om og får nyt tag på :-)
En stor del af min samling har fået plads på vores lange skænk i stuen, så vi kan gå og kigge på dem hver dag, andre hænger i min troldegren og står andre steder, dem
kommer der måske billeder af senere, når de sidste er kommet på plads :-) Og så igår fik vi sat brændeovnen op i stuen og den blev prøvefyret om aftenen, skal lige vænne mig til at den nu står i min stue, men glæder mig til hyggen med den her i de næste kolde snefyldte måneder.

Her er så lige en sove/kørepose som er blevet lavet ud af resterne fra tæppet og sækkepuden som er vist tidligere.

Den er syet efter det tidligere mønster med hætten og hel bund som også er bragt tidligere, den model har vi nu prøvekørt både min datter og jeg, og vi er ikke tilfredse med den, så den oprindelige model skal laves om her i den nærmeste fremtid. Nogen gange så skal en ting der ser superlækker og god ud afprøves og så ellers rettes til så den kommer til at passe til de behov som brugeren nu engang har, så er der nogen gode ideer så modtages de gerne. Har tænkt at forstykket skal laves om så det ikke krydser, men får lynlås ned foran istedet for og at der kommer ben i den. Men er da åben for andre ideer.4 kommentarer:

 1. Du bliver glad for dine brændeovn - den spreder varme og hygge :o)

  SvarSlet
 2. Herhjemme bliver brændeovnen tændt som det først om morgen - Jeg siger det samme som Henriette, den spreder varme og hygge:0)

  SvarSlet
 3. Henriette og Fru Hygge.
  Må sige vi venter til vi kommer hjem om aftenen med at tænde op, men det er bare så hyggeligt, vi skal også have en på 1.salen når den engang bliver færdig.
  Og vi har også brændeovn i vores sommerhus, så ja det er bare så hyggeligt. :-D

  SvarSlet
 4. Hej Lene

  du skulle da have sagt at du kendte mig fra bloggen.. ej, øv altså :-) jeg kan ikke huske dit ansigt.. men bemærkningen om uldundertøj står helt klart..
  Tak for din positive kommentar..
  mange kram
  Christina

  SvarSlet