torsdag den 30. september 2010

Høstmarked del 2 og hjælp søges da alt er oppe i dobbelt størrelse :-(

Her er det andet par bukser, synes selv de er blevet rigtig søde og håber også at hun bliver rigtig glad for dem, de er til hendes barnebarn.
Men syr gerne nogle flere hvis der er nogen der er interesserede i dem og da også i bluserne.


Hmm ved ikke lige hvad jeg har fået trykket på, men af og til så får jeg vist rodet lidt rundt, lige nu har jeg alt herinde oppe i dobbelt størrelse, bare fordu jeg forsøgte at lave en fortryd i det forrige indlæg og jeg kan altså ikke komme ned i normal strørrelse, så kan du hjælpe mig med dette så vil jeg da lige blive glad.
Men ellers må i alle have en god weekend, når den kommer lige om lidt, jeg glæder mig i hvertfald til den, mere om dette senere. :-)

Resultat fra Høstmarked del 1

Jeg var jo til høstmarked på vores lille friskole her i lørdags, og ud over alle mine savle og hagesmække,havde jeg lavet et par bluser, lidt for sjov og egentlig også for at se om de kunne sælges, der var mange der spurgte på dem og kiggede men de blev desværre ikke solg, mener ellers ikke at 75,- er for meget for sådan en bluse. Så de er stadig til salg og det er de savle/hagesmække ejg ikke fik solgt også.

Der kom tilgengæld en sød dame og spurgte om jeg ikke havde nogle små bukser til en lille pige på 1 år, det havde jeg ikke, men sagde at jeg kunne sy nogle til hende hvis hun var interesseret, da jeg havde noget pink babyfløjl liggende, det ville hun gerne have, så her er resultatet af det ene par.
Pink bukser med svampe på foran.
Svamp på numsen.
Det var det ene par.
Det andet par har fået en lille glad bamse på det ene ben, det kommer i et indlæg om lidt :-)
Har lige nu lidt problemer med at få det med her øv.




torsdag den 23. september 2010

Hat fra Damefrokosten på Egeskov marked

Så fik jeg taget billeder af min fine FRISKO hat som jeg havde på til årets damefrokost på Egeskov marked i år.
De flotte hæklede is som Micha har lavet.
Mindre end en muselmalet tallerken kan da ikke bære et stykke lækker hæklet regnbueis :-) Og så i selskab med en champagnebrus, en filur og en vanilieis med chokolade overtræk. ;-)


Ja, så er det bare lige hvad mon vi skal finde på tilnæste år???? Har da heldigvis lang tid til at komme på ideer.
Men gode foreslag modtages da gerne :-D



søndag den 19. september 2010

Hvad kan den kjole mon blive til????

Jeg har i rigtig mange år flyttet rundt på denne cowboykjole, har haft den med fra Falster da vi i sin tid flyttede derovre fra, og allerede dengang havde jeg haft den i en del år, men brugte den aldrig rigtig mere, men nænnede heller ikke at smide den ud, da den i sin tid havde kostet mig en formue, i forhold til hvad jeg normalt plejede at bruge på tøj, så den blev gemt og gemt, men nu skulle det så være slut.
Men hvad skulle den så bruges til????

Det fandt jeg lige pludselig ud af, har lige syet en bluse som skal bruges til julegave til barnebarnet, så den kommer ikke på før om meget længe.

Jeg kunne jo se om jeg kunne lave en cowboybluse og så samtidig bruge noget af det lækre stof som jeg havde vundet i en give away for et stykke tid siden og det kom der så dette resultat ud af.
Jeg satte kraven fra kjolen på blusen istedet for hætte, der er små nitter hele vejen rundt i kraven, det tænkte jeg kunne være rigtig sødt til en sej lille dreng og en stor lomme på maven med billeder af tog.
Der var stadig mere stof, mon der også kunne blive til tullebukser til den unge mand???
Jo det kunne der sørme og så kom der lige lidt apilikationer på af det samme søde stof med tog, som der var brugt til lommen.
Og begge dele fik det samme ribstof som kanter.
Nu var det så bare hvad siger barnets mor????
Skyndte mig at tage billeder med mobilen og sende dem til hende, er det her noget den unge mand kan bruge??? Ja det er bare så fint lød svaret.
Så nu glæder jeg mig rigtig meget til at give hende det sæt og så se guldklumpen i det.
Det er blevet syet i str. ca 70 så det skulle gerne passe nogenlunde inden for ikke så lang tid :-)

Lige lidt til det kommende høstmarked på Krarup Friskole og mine filtis til Hattefesten på Egeskov Marked

Min veninde og jeg har jo lige været til sensommermarked på Pilegården, og skal den kommende weekend d. 25 september til høstmarked på Krarup Friskole, så der har været gang i min produktion. Da vi sælger en masse lækkert voksdug og tekstilvoksdug denne dag, fik jeg lige ideen med at sy en masse brød/frugtkurve af noget af stoffet. Vi fik ikke solgt dem da vi var afsted sidst, helt sikkert fordi vi havde sådan et dårligt vejr og alt var proppet sammen så det næsten ikke kunne ses, så nu håber vi på at der kommer gang i salget denne gang.
Vi synes ikke vi er dyre, vi sælger alm. oksdug til 40,- m og tekstil til 60,- m, deet er langt under det som man skal give i butikkerne, og det må da være aktuelt lige nu med tekstildug med julemotiv, så der er sørme kurve til 50,- der passer til. Skulle der være nogen herinde som kunne få lyst til at se på disse herlige ting så læg vejen forbi os.
Der er også kommet lidt flere hage/savlesmække til, også med julemotiver til rimelige penge synes jeg. 20,- for julesmække og 15,- for dem som er almindelige . De kan ses et andet sted her i min blog.
Skulle jo lige til damefrokost på Egeskov marked her d. 12 september. Og havde fået fingrene i en rød bøllehat fra FRISKO is, så hvad var mere nærliggende end at pynte den med is, så jeg lavede lige tre filt is og fik så tre hæklede is af min datter Micha http://snoretoppen.blogspot.com/ (kig ind og se dem på hendes blog)der var et flot stykke trefarvet is med fra hende, men man kan da ikke komme med sådan et stykke uden en tallerken, så en tur på nettet og finde et billede af en muselmalet tallerken og så var det ellers igang med at kopiere og sy på, så isen kunne kome til at ligge fint sammen med en ske med blåt skaft som matchede tallerknen lidt :-)
De er alle blevet sat fint på hatten og der var ikke andre der havde en magen til, der skal nok komme billede af den senere, når jeg har fået taget et af den.
Vi havde en rigtig hyggelig dag med en masse god mad, snak og grinen. Og det skal helt sikkert gentages til næste år, det er så spændende hvor mange vi så er denne gang, lige nu er vi en 10-12 piger som er afsted.


torsdag den 16. september 2010

Give away hos Bianca´s kageverden

Tag et kig forbi Bianca´s kageverden og se de skønne kort hun har i sin Give Away. Hun er bare så dygtig til at lave de kort og hun finder hele tiden på nyt. :-)

lørdag den 11. september 2010

Sensommermarked på Pilegården

Nå lige lidt fra det sensommermarked vi, min veninde og jeg deltog i idag.
Der er ikke nogen billeder derfra, vi havde glemt kameraet og det øsede ned da vi ankome, så alt blev sat op i hast, og var ret klemt sammen. Der var ikke så mange besøgende før omkring middag da det var holdt op med at regne, men så kom der også lidt folk og så på det de forskellige udstillere havde med og det som dem der normalt arbejder på Pilegården havde.

Vi fik ikke lige solgt de dejlige hjemmelavde ting som vi havde med så alle savle/hagesmække og voksdugsbrødkurve er med hjem igen. De må så med her d. 25 når vi skal en tur på høstmarked på Krarup friskole.

Og blive de heller ikke solgt der, så må jeg finde ud af hvordan jeg kommer af med dem så jeg ikke ender med at drukne i hjemmegjorte ting, selv om smækkerne er lavet af restestof, så fylder de jo.

Men vi fik solgt lidt andre andre ting vi havde med, en hel del bøger bl.a kogebøger, for hvem kan sige ned til en splinter ny bog til 5,-

Da vi så kom retur var hele den ene tagside revet ned fra vores hus, så min mand, min far og min venindes mand har haft travlt imend´s vi har været væk, så nu skal der nye strå på og nye vinduer i, det glæder jeg mig til.

Det var lige et par ord fra en våd, sjov og travl dag. Imorgen står den på damefrokost på Egeskov marked, så nu vil jeg finde sengen. God nat derude i blogland og hav en god søndag.

torsdag den 9. september 2010

Voksdug, kurve og babytøj til en lille dreng.

Vil lige vise hvad jeg også fik lavet mens vi holdt sommerferie i vores dejlige sommerhus.
Mente at havebordet trængte til en dug, men hvad nu når det også skal være hul i midten så parasollen kan komme ned??? Ikke andet at gøre end at klippe dugen over på midten og så lige sy lidt velcobånd på og vupti så kan den let tages af og på. Og praktisk er den når det er voksdug.
Der var lige en lille rest stof i overskud, så det blev lige omdannet til et par matchende kurve.
Og nu kan det godt vises frem for det er afsendt og godt modtaget, syede lige dette sæt i str. 70 til Marie´s lille dreng Aksel som blev født her sidst i juli. Jeg passede Marie da hun var baby og har gennem alle årene haft kontakt til hende og hendes familie, dejligt at man stadig kan ses og snakke sammen efter 29 år :-)
Fik en mail her den anden dag om at hun var blevet meget glad for tøjet. Og så findes der kun det hun har fået. ;-)
Og det er jo altid rart at få respons på det man giver væk, hun havde også fået et par lyseblå sokker og et par hagesmække af dem der har været vist tidligere.
Det var så lige et lille tilbageblik på hvad min sommer er gået med.


tirsdag den 7. september 2010

Lars Lilholt koncert og de første ting til sensommermarked.

Billeder fra Lars Lilholt Koncert, fik ikke taget så mange der blev gode, men her er de to bedste.



Så har der været savle-hagesmækkeproduktion igang.
Skal på sensommermarked d. 11 september på Pilegaard, Palleshavevej 14, 5750 Ringe
Men der er også gang i en masse andre ting som skal med, bla. nogle flere hagesmække, voksdugsbrødkurve, cremer, julekort, tørklæder og meget andet.
Min veninde og jeg er der kun den ene dag da vi skal til årets brag af en damefrokost om søndagen på Egeskov marked :-)
Når det næste er klar så kommer der også billeder af det.
Hav en fortsat god dag alle derude i bloglandet :-)

Tiden går og går.

Nå men hvad er der så sket siden sidst???
Jo jeg har vundet dette skønne kors hos Ulrika der har bloggen Norr om Köpenhamn, det er bare så flot.

Og var pakket ind i denne skønne pakke.

Hvad er tiden ellers gået med, jo vi har fejret mandens fødselsdag og vores bryllupsdag.
Hvor vi fik disse skønne gladiolius af nogle gode venner.
Denne fine buket fik jeg af manden og så lige et armbånd med magurit, dejlig gave.



Hvad er resten af august så gået med??? Jo vi har haft mange hjælpende hænder af familie og venner, til at tage et stråtag ned som nu her i september skal lægges på vores lille hus.
Så har vi også lige klaret at være til Lars Lilholt koncert sammen med nogle gode venner.
Billeder komme lidt senere, måske idag.
Så der har været mange tind her på det sidste, men vil lige forsøge at opdatere lidt her de næste par dage. :-)