torsdag den 21. april 2011

Der sneg sig lige et par små bukser ind ;-)

Igår da jeg syede lidt på min anden kjole, kom der ligesom helt af sig selv disse små bukser frem ind imellem ærmer, for og bagstykke ;-) Jeg ved ikke lige hvordan det gik til, men de blev altså født mellem sygning af noget andet, (ha ha)
De er lavet af tyndt bomuldstof med småbitte hvide og turkis tern, rodede lidt i mine gemmer for der skulle noget på lommen syntes jeg, kunne ikke lige finde andet end en sød lille and eller er det en hvis gås??? Nu skal de så være en del af et påskeæg til vores skønne lille barnebarn.

Ham har vi lige haft besøg af og han er vild med dyr, vi har nogle venner der har køer, dem var han ved at kravle ind til for at komme til at røre ved dem, deres høns syntes han også var sjove, for de sagde lyde hele tiden som han forsøgte at efterligne.

I søndags var vi så en tur på Søbysøgård og se køerne blive sluppet løs, det var lige sagen, med både store og små køer, heste og traktorer.


Min søde svigersøn har lige bestilt cloverhæklenåle hjem til mig, dem glæder jeg mig til at tage i brug, for tror at hækledillen har grebet mig lidt :-D
Har fundet en del sjove opskrifter som jeg gerne vil forsøge mig med, så måske bliver det noget af det jeg skal pusle med i påskedagene eller måske lidt flere æg, det vil kun tiden vise.Nu vil jeg ønske jer alle en god påske, vi skal ud i haven og se hvad vi kan få gjort ved den.


Og så skal jeg lige have styr på den kjole, for nu skal den da snrt være færdig, skal jo bruge den lige om lidt.

3 kommentarer:

  1. Sikke dejlige sommerbukser - de skal nok vække glæde.

    SvarSlet
  2. Super søde bukser der der lige kom frem af det blå.

    SvarSlet
  3. Hvor er de fine! Jeg kender godt "problemet" med at man ikke er færdig med det første stykke tøj, før et nyt er på vej....

    SvarSlet