mandag den 4. april 2011

Så gik den weekend.

Nu ser vores forhave sådan ud, der er lige hældt 4 store læs jord af, som skal fordeles ud over den her den næste tid, der skal nok flyttes et par buske mere, eller de må helt lade livet, det vides ikke endnu. Sådan så haven ud i fredags, den lille terresse vi har skal graves op også, og der skal laves en ny lille. Vi bruger ikke ret tit vores forhave, så vi er blevet enige om at vi bare vil have en lille og så ellers græs og måske et par små bede.
Der kan lige skimtes lidt af vores nylagte stråtag, det er blevet rigtig flot. Der skal nok komme et bedre billede senere.

Må sige jeg glæder mig til det hele engang er blevet færdigt, men ved at det tager meget lang tid før vi er ved målet, da vi laver det meste selv.

Så vi kan jo kun håbe på at april måned bliver god og tør, så vi kan lave lidt og at vi får en rimelig sommer også :-)

3 kommentarer:

 1. Det er et stort arbejde I er igang med, men det skal da nok blive godt.

  Elsker bare min terrasse, så den kan ikke blive stor nok.

  SvarSlet
 2. hej Lene

  har været på en dejlig lang cykeltur i morges... og da jeg cyklede derudaf tænkte jeg på at jeg jo faktisk kunne cykle til dig ...
  det blev så ikke lige i dag..... men måske en anden dag hvis du kunne ha' lyst til besøg af en svedig Faaborg cyklist :).....

  haven skal nok blive go' og Rom blev jo hller ikke bygget på én dag.....

  kram ♥

  SvarSlet
 3. Ja, sikke et stort arbejde. Men det skal nok blive rigtig godt!

  Har selv været den helt store tur igennem med restaurering af både hus og have. Vi laver også det hele selv og det tog da også nogle år inden vi var færdige....men så er man også rigtig glad og tilfreds ;-)

  Fortsat god arbejdslyst.

  Mange hilsner fra også en Lene fra midtfyn ;-)

  SvarSlet