onsdag den 3. august 2011

Barnebarnet er rykket ind og grillaften med gode venner.

Hvad er der så sket siden i mandags???????

Jo de nederdele jeg har haft gang i er blevet færdige, så nu er de klar til salg.

Der er klippet en lille heldragt, som næsten er syet sammen.

Barnebarnet er hentet fra vuggestuen, så nu står den på hygge og venten på at morfar og måske moster dukker op.

Milas var ret hurtig til at finde legetøjet frem da vi ankom til sommerhuset, haven blev hurtigt inspiceret, kunne man mon komme op på udsigtsposten, som ligger på toppen af vores brændeskur, niks der var sat låge i, så øv øv må vente. Men så kunne han da lige vende kurven med legetøj på hovedet og så gå sin vej igen, skulle lige ud og udforske lidt mere.
Ind igen og en tur i soveværelset, jo sengen stod der, så kunne sovesutten godt kommer derop, sammen med nussekluden, men nussekluden skulle hurtigt op igen, og at atter afsted på eventyr.
Så det var en træt ung mand der gik til ro senere på aftenen, godt fyldt med nye indtryk.

Vi var så her til aften så heldige at vores naboer og meget gode venner også er hernede, og de har lige nu deres ene barnebarn på besøg, så vi blev lige inviteret på grill mad, uhmmmm lækkert og der var ispinde til drengene, lige noget de kunne lide.

De to unge mænd skulle lige bruge lidt tid på at se hinanden an, men så gik legen ellers lystigt, også selv om der er ca 1½ år mellem dem. Det er jo bare dejligt, så kan de hygge sig sammen ind i mellem de næste par dage.

I morgen håber vi at blæsten er taget lidt af, for lige nu blæser det lidt meget. Om det så bliver vejr til at gå i vandet i vides ikke helt, men ellers må badekaret fyldes eller soppebasinget, så de kan pjaske lidt med vand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar