mandag den 15. august 2011

Hvad er de sidste mange regnfulde dage så gået med????? Både syet lidt drenge og pigetøj.

Hvad er de sidste mange regnfulde dage så gået med?????

Ud over at råhygge med barnebarnet er der også blevet syet lidt, både mens han var her og efter han atter er hos sine forældre.

Inden jeg tog i sommerboligen havde jeg klippet 5 nederdele i hvidt babyfløjl de er i str. 2-8 år.
Havde for længe siden syet patchworkblomster som jeg havde en idé om skulle på enten nederdel eller kjole. De endte så på disse nederdele
Jeg er ganske godt tilfreds med resultatet.

Der er også blevet syet en lille bluse i hvid med mørkeblå ærmer og tilhørende savlesmæk i str. 70. Mon ikke der er en lille dreng der kan få glæde af det.



Lyseblå tullebukser i str. 70 også til en lille dreng, med søde lommer på.


Denne ud i et dragt har jeg snart syet mange gange og alle der har fået den er blevet rigtig glade for den. Den her er syet i hvid isoli med sorte prikker, om det bliver en dreng eller pige der får den vides ikke endnu, da babyen først ser dagens lys sidst i oktober. Så det er en lille del af en barselsgave.


Det her rød/bourdo sæt er syet i str. 80/86.


Mangler stadig lige at sy en rød bluse færdig, mens der er rød tråd i overlockeren, så den må igennem en af de næste dage, så det næste jeg har klippet i blåt også kan blive færdigt.


Så noget er der sket mens regnen har silet ned.


Men nu må det altså godt holde tørt og solen skinne bare lidt, synes vi alle i lille dejlige Danmark trænger til sol og lidt varme.

5 kommentarer:

 1. Hold da på - alt det du får produceret ;-) Sikke flotte ting og sikke heldige børn der skal have det. Her i det nordjyske har vi ikke været så hårdt ramt af regnen som resten af landet. Jeg håber at det snart lysner hos jer.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Hold op hvor du kan. Bliver du aldrig træt af at sy alt det børnetøj???

  Flot er det.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 3. Marlene: Nej jeg bliver ikke træt af at sy børnetøj, for på dem måde får jeg lige ryddet op i mine rester, og måske er jeg så heldig at få solgt lidt af det når jeg i næste måned skal på marked :-)
  Har ligesom opgivet at greje de skønne tasker og bokse du og Marianne syr. Så må håbe jeg en dag kan lokke dig til at sy en til mig.
  Og ville faktisk gerne sy til mig selv, men jeg synes det er svært at få det passet til så det sidder når man kun er en selv.

  Mette: takker for kommentaren, noget skal tiden gå med når jeg ikke kan være udenfor. Men idag er det faktisk lykkedes at få lidt havearbejde sneget ind også.

  SvarSlet
 4. hej søde Ven

  hvis ikke du drukner i regnen ... så MÅ du da snart drukne i børnetøj ... imponerende alt det du når .... skal du slet ikke holde S... i hånden i ferien .. :o)

  kram♥

  ps. hvornår er du tilbage i det s... fynske ?

  SvarSlet
 5. Lene - du syer nogle flotte ting. Bare jeg kunne styre en symaskine?!

  Jeg har tildelt dig en blogaward, som jeg håber du vil tage i mod. Du kan læse mere på min blog: http://siju-hygge.blogspot.com

  Hilsen Stine

  SvarSlet